Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet - Balfi Gyógyfürdőkórház

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Uszoda
A Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet egész évben fogadja a kikapcsolódni érkezőket. A fürdő korszerű wellness szolgáltatásokkal, úszó- és gyógymedencével várja a vendégeket.
 
A 2004-ben felújított Kneipp-féle vízgyógyászati részleg szép környezetben és kényelmes pihenőhellyel áll a fürdőzők rendelkezésére.

Szolgáltatások

A fedett fürdőben egy 28 fokos úszómedence, egy 34 fokos gyógymedence, egy taposómedence és egy váltakozó hőmérsékletű váltófürdő található. Emellett egy változó hőmérsékletű Kneipp-féle leöntő kezelés is igénybe vehető.
A wellness részlegben egy hatszemélyes jakuzzi, egy egyszemélyes pezsgőfürdő kád, egy illóolajos aroma kádfürdő és egy víz alatti sugármasszázs található. Továbbá egy közepes hőmérsékletű, szénsavas-kénes kádfürdő várja a gyógyulni vágyókat, amely tágítja a bőr hajszálereit, csökkenti a vérnyomást és szívbetegségek utókezelésére is ajánlott.Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá