Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet - Balfi Gyógyfürdőkórház
A nyitás időpontja még nem ismert

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Uszoda
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Sopronban

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért szállhat meg...Megnézem
A Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet Balfi Gyógyfürdőkórháza gyógy és wellness szolgáltatásaival egész évben fogadja az ide érkezőket.
A 2004-ben felújított Kneipp-féle vízgyógyászati részleg szép környezetben és kényelmes pihenőhellyel áll a fürdőzők rendelkezésére.

Szolgáltatások

A fedett fürdőben egy 28 fokos úszómedence, egy 34 fokos gyógymedence, egy taposómedence és egy váltakozó hőmérsékletű váltófürdő található. Emellett egy változó hőmérsékletű Kneipp-féle leöntő kezelés is igénybe vehető.
A wellness részlegben egy hatszemélyes jakuzzi, egy egyszemélyes pezsgőfürdő kád, egy illóolajos aroma kádfürdő és egy víz alatti sugármasszázs található. Továbbá egy közepes hőmérsékletű, szénsavas-kénes kádfürdő várja a gyógyulni vágyókat, amely tágítja a bőr hajszálereit, csökkenti a vérnyomást és szívbetegségek utókezelésére is ajánlott.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet - Balfi Gyógyfürdőkórház aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében