Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Spa Bardejovské Kúpele
A nyitás időpontja még nem ismert

Bardejovské kúpele (Bártfafürdő)
+421 054 4774 245
Éjszakai fürdőzés
Orvosi rendelés
Nyugdíjas kedvezmény
Gyógyfürdő
Árak és információk
Szlovákia észak-keleti részén, az ország egyik legszebb vidékén fekszik a Spa Bardejovské Kúpele, ahol a gyógyítás hagyománya a régmúltba nyúlik vissza.
Spa Bardejovské Kúpele csupán 5 kilométerre fekszik Bardejov-tól, azaz Bártfától, a középkori történelmi várostól, melyet az UNESCO Világörökségi Bizottsága háromszor is Szlovákia legszebb városának választott. 
A hely különlegessége a 8 ásványvíz forrás, melyek mindegyike fogyasztásra is alkalmas. A gyógyfürdő legnagyobb kincse a természetes ásványvíz, ennek köszönheti a 13. század óta fennálló és töretlen ismertségét, népszerűségét. A bártfai ásványvíz természetes hatású gyógyvíz, mely gyenge-közepes ásványianyag tartalommal bír. Az egyes elemek mértéke minden forrásnál eltérő, de mindegyik forrás alkalmas ivókúrákhoz, gyógyfürdőzéshez és inhalációs terápiához.
A gyógyfürdő hosszabb ideig tartó gyógykezeléseket, rövidebb pihenést és hétvégi kikapcsolódást kínál, de ideális választás azoknak is, akik csupán egy napra látogatnának el. Különféle speciális gyógykezelések, masszázsok, kozmetikai kezelések vehetőek igénybe, fogyasztható a forrásokból feltörő természetes ásványvíz, kikapcsolódást nyújtanak a Wellness Spa medencéi és szaunái vagy megtekinthető a szabadtéri  Népi Építészet Múzeuma. Természetesen a gyógyfürdőben aktív kikapcsolódásra is lehetőség nyílik.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Spa Bardejovské Kúpele aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...