Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Thermal Spa Siklós
Nyitás 2023. március 10.

Éjszakai fürdőzés
Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információkA Thermal Spa Siklós egész évben fogadja feltöltődni érkezőket. A fürdőben nyitott és fedett medencék, szaunák, sport és gyermekbarát szolgáltatások várják a vendégeket télen-nyáron.

A siklósi Thermal Spa a Siklósi Vár közelében, különleges természeti és történelmi környezetben található. Még a fürdő izgalmas belső terei is a vár falait idézik: a medencéket színes bástyák veszik körül, a bástyák belsejében pedig meglepetés vízi-élmények várnak a látogatókra. A több mint 5000 négyzetméteres, háromszintes épületkomplexumban kül- és beltéri medencék mellett számos wellness-szolgáltatás biztosít ideális kikapcsolódási lehetőséget minden korosztálynak.

Medencék

A siklósi fürdő valamennyi medencéje termálvízzel van feltöltve. Beltéren egy lazító- sodró medence (32-33 °C), egy gyermek kaland medence (33-34 °C), pezsgő kád (34-35 °C), élmény masszázs medence (33-34 °C), meleg vizes ülőmedence (35-36 °C), török fürdő (35-37 °C), valamint egy merülő medence (20 °C) állnak a vendégek rendelkezésére.
A felnőtt medencék közül négy élményekkel (pezsgőágyak, talpmasszázsok, derékmasszázsok, masszázs-kabinok, buzgárok, nyakzuhanyok, sodró folyosó) van ellátva.
Sodró folyosó
A gyerek kalandmedence szivárványcsúszdával, három különböző mélységű melegvizes medencével és vízi játékokkal várja a kicsiket.  A fedett részen két óriáscsúszda is található.
Óriáscsúszdák
A strand részen egy 33 méteres kültéri úszómedence (26 °C), egy gyermek élmény- és tanmedence (33 °C), egy meleg vizes ülőmedence (34 °C), illetve egy jakuzzi vehető igénybe.

Wellness

A fürdőben két finn szauna, két infraszauna, egy kültéri orosz szauna, egy aromakabin, egy gőzfürdő és egy sóbarlang fogadja a vendégeket. A wellness élményt masszázsok, gyógyászati, illetve többféle szépségápolási szolgáltatások, szolárium és napozóterasz teszik teljessé.
A Thermal Spa-ban külön játszószoba is be van rendezve a kicsiknek, hetente rendeznek babaúszást, de gyakran tartanak kulturális eseményeket, nyári koncerteket és jazz esteket is.

 

Járja be a siklósi fürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.
 


Mutatunk egy 360 fokos képet is a beltéri medencékről.


 

Nézze meg a siklósi fürdőről készült videókat is!

Egy kis betekintés a nyitott és fedett medencékhez:


A csúszdák: 


 

Hova kiránduljunk a környéken?

Zrínyi Miklós 1566-ban védte Szulejmán szultánnal szemben a szigetvári várat, amely felújítása a 450 éves évfordulóra fejeződött be. Ha több vár-élményre vágyunk, tegyünk egy sétát Siklóson a gyönyörűen felújított várban is. Siklóssal összeépült településen áll az egyik legnevesebb katolikus zarándokhely kegytemploma, a Máriagyűdi Bazilika. Hivatalosan VII. Piusz pápa ismerte el zarándokhelynek 1805-ben. A Zengő hegy lábánál elterülő Pécsvárad ezredéves keresztény kultúránk őrzője, vára történelmünk vérzivataros évszázadait idézi. A vár és a romkert a román, gótikus és reneszánsz monostor emlékeit őrzi. A villányi borvidékre nem csak az ízletes nedű miatt érdemes ellátogatni, de a Bormúzeum is rengeteg érdekes látnivalót tartogat.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Thermal Spa Siklós aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében