Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Thermal Spa Siklós
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

A szezonálisan üzemelő strandmedencék tervezett nyitása: 2024. június 15.A Thermal Spa Siklós egész évben fogadja feltöltődni érkezőket. A fürdőben nyitott és fedett medencék, szaunák, sport és gyermekbarát szolgáltatások várják a vendégeket télen-nyáron.

A siklósi Thermal Spa a Siklósi Vár közelében, különleges természeti és történelmi környezetben található. Még a fürdő izgalmas belső terei is a vár falait idézik: a medencéket színes bástyák veszik körül, a bástyák belsejében pedig meglepetés vízi-élmények várnak a látogatókra. A több mint 5000 négyzetméteres, háromszintes épületkomplexumban kül- és beltéri medencék mellett számos wellness-szolgáltatás biztosít ideális kikapcsolódási lehetőséget minden korosztálynak.

Medencék

A siklósi fürdő valamennyi medencéje termálvízzel van feltöltve. Beltéren egy lazító- sodró medence (32-33 °C), egy gyermek kaland medence (33-34 °C), pezsgő kád (34-35 °C), élmény masszázs medence (33-34 °C), meleg vizes ülőmedence (35-36 °C), török fürdő (35-37 °C), valamint egy merülő medence (20 °C) állnak a vendégek rendelkezésére.
A felnőtt medencék közül négy élményekkel (pezsgőágyak, talpmasszázsok, derékmasszázsok, masszázs-kabinok, buzgárok, nyakzuhanyok, sodró folyosó) van ellátva.
Sodró folyosó
A gyerek kalandmedence szivárványcsúszdával, három különböző mélységű melegvizes medencével és vízi játékokkal várja a kicsiket.  A fedett részen két óriáscsúszda is található.
Óriáscsúszdák
A strand részen egy 33 méteres kültéri úszómedence (26 °C), egy gyermek élmény- és tanmedence (33 °C), egy meleg vizes ülőmedence (34 °C), illetve egy jakuzzi vehető igénybe.

Wellness

A fürdőben két finn szauna, két infraszauna, egy kültéri orosz szauna, egy aromakabin, egy gőzfürdő és egy sóbarlang fogadja a vendégeket. A wellness élményt masszázsok, gyógyászati, illetve többféle szépségápolási szolgáltatások, szolárium és napozóterasz teszik teljessé.
A Thermal Spa-ban külön játszószoba is be van rendezve a kicsiknek, hetente rendeznek babaúszást, de gyakran tartanak kulturális eseményeket, nyári koncerteket és jazz esteket is.

 

Járja be a siklósi fürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.
 


Mutatunk egy 360 fokos képet is a beltéri medencékről.


 

Nézze meg a siklósi fürdőről készült videókat is!

Egy kis betekintés a nyitott és fedett medencékhez:


A csúszdák: 


 

Hova kiránduljunk a környéken?

Zrínyi Miklós 1566-ban védte Szulejmán szultánnal szemben a szigetvári várat, amely felújítása a 450 éves évfordulóra fejeződött be. Ha több vár-élményre vágyunk, tegyünk egy sétát Siklóson a gyönyörűen felújított várban is. Siklóssal összeépült településen áll az egyik legnevesebb katolikus zarándokhely kegytemploma, a Máriagyűdi Bazilika. Hivatalosan VII. Piusz pápa ismerte el zarándokhelynek 1805-ben. A Zengő hegy lábánál elterülő Pécsvárad ezredéves keresztény kultúránk őrzője, vára történelmünk vérzivataros évszázadait idézi. A vár és a romkert a román, gótikus és reneszánsz monostor emlékeit őrzi. A villányi borvidékre nem csak az ízletes nedű miatt érdemes ellátogatni, de a Bormúzeum is rengeteg érdekes látnivalót tartogat.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Thermal Spa Siklós aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében