Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Thermal Spa Siklós

Éjszakai fürdőzés
Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Sikóson és környékén

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért tud megszállni...Megnézem
A Thermal Spa Siklós egész évben fogadja feltöltődni érkezőket. A fürdőben nyitott és fedett medencék, szaunák, sport és gyermekbarát szolgáltatások várják a vendégeket télen-nyáron.
 

A siklósi Thermal Spa a Siklósi Vár közelében, különleges természeti és történelmi környezetben található. Még a fürdő izgalmas belső terei is a vár falait idézik: a medencéket színes bástyák veszik körül, a bástyák belsejében pedig meglepetés vízi-élmények várnak a látogatókra. A több mint 5000 négyzetméteres, háromszintes épületkomplexumban kül- és beltéri medencék mellett számos wellness-szolgáltatás biztosít ideális kikapcsolódási lehetőséget minden korosztálynak.

Medencék

A siklósi fürdő valamennyi medencéje termálvízzel van feltöltve. Beltéren egy lazító- sodró medence (32-33 °C), egy gyermek kaland medence (33-34 °C), pezsgő kád (34-35 °C), élmény masszázs medence (33-34 °C), meleg vizes ülőmedence (35-36 °C), török fürdő (35-37 °C), valamint egy merülő medence (20 °C) állnak a vendégek rendelkezésére.
A felnőtt medencék közül négy élményekkel (pezsgőágyak, talpmasszázsok, derékmasszázsok, masszázs-kabinok, buzgárok, nyakzuhanyok, sodró folyosó) van ellátva.
Sodró folyosó
A gyerek kalandmedence szivárványcsúszdával, három különböző mélységű melegvizes medencével és vízi játékokkal várja a kicsiket.  A fedett részen két óriáscsúszda is található.
Óriáscsúszdák
A strand részen egy 33 méteres kültéri úszómedence (26 °C), egy gyermek élmény- és tanmedence (33 °C), egy meleg vizes ülőmedence (34 °C), illetve egy jakuzzi vehető igénybe.

Wellness

A fürdőben két finn szauna, két infraszauna, egy kültéri orosz szauna, egy aromakabin, egy gőzfürdő és egy sóbarlang fogadja a vendégeket. A wellness élményt masszázsok, gyógyászati, illetve többféle szépségápolási szolgáltatások, szolárium és napozóterasz teszik teljessé.
A Thermal Spa-ban külön játszószoba is be van rendezve a kicsiknek, hetente rendeznek babaúszást, de gyakran tartanak kulturális eseményeket, nyári koncerteket és jazz esteket is.

Szállások a fürdő közelében