Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Therme Wien
Nyitva van

Wien (Bécs)
+43 1 6800 99600
Szauna program
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A 2010-ben átadott Therme Wien-t számos nemzetközi díjjal kitüntették, és a legjobban értékelt fürdők között szerepel a közösségi utazási portálokon is. A fürdő monumentális tere és a modern, ízléses építészeti megoldásai igazán figyelemre méltóak. A gyógyfürdő egyes területei úgy helyezkednek el, mint a kövek egy patakmederben. Így a vendégek, céljaiktól függően a patakocskát és annak leágazásait követve juthatnak el a szépség köve, a nyugalom köve, az élmények köve, a szauna köve és a fitnesz köve területéig.

A gyógyvizes medencékben 27-36 fokos, magas kéntartalmú víz várja a látogatókat. A különleges sóvilágban speciális szaunák, sókabin, illetve a a súlytalan relaxációt szolgáló floatárium is biztosítja a só áldásos hatásait. A beauty és spa részlegen rengeteg szolgáltatás várja a vendégeket. A fürdő területén található többek között aromakabin vízágyakkal, barlangmedence, és itt hozták létre Ausztria első gyógyfürdő-könyvtárát, mely mellett egy hangoskönyv-terem és egy mozi is eleget tesz minden kívánságnak. Az aktív pihenés kedvelői részére fitnesz részleg is rendelkezésre áll, ahol teljes körű, személyre szabott szolgáltatások vehetőek igénybe. A fürdőben minden nap ingyenes gyermek-animáció vehető igénybe, a gyerekek szórakozásáról négy különböző csúszda, egy vadvízi csatorna, három ugrótorony, egy vízi játszópark, bábszínház és egy karaoke-színpad is gondoskodik. 
A kültéri rész az „Évszakok kertje”, itt található a 25 méter hosszú sportmedence, emellett egy forrás, egy sós és több különböző kültéri medence is kínálja szolgáltatásait. Továbbá egy strandröplabda, egy boccia pálya, egy nyári bár, kültéri masszázs és napágyak várják a pihenni vágyókat. A kulináris élvezeteknek is hódolhatnak a vendégek a gyógyfürdő éttermében, a szauna-bisztróban, a gyümölcslé-bárban vagy éppen az Oberlaa Gyógyfürdő-cukrászdában. 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Therme Wien aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...


Szállások a fürdő közelében