Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Tiszaörsi Fürdő
Nyitva van

+36 59 513 000, +36 30 513 6308
Beutaló kérhető ide
Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
Az egész évben nyitva tartó Tiszaörsi Fürdő és strand többféle termálmedencével, gyógyvízzel és magyaros étteremmel várja a vendégeket.
Tiszaörs termálvizét egy kőolaj fúrás során tárták fel 1932-ben. A forrásvíz 51 fokos, amit fürdésre alkalmas hőmérsékletűre hűtenek le a termálfürdőben. A fürdő a helyi termálvíz kihasználására létesült, környékére egy 110 házból álló üdülő falu épült az elmúlt 15 évben.

Szolgáltatások

A fürdőben egy 38 fokos fedett termálmedence, egy 33 méter hosszú, feszített víztükrű úszómednece, egy 32  fokos gyógy- úszómedence és egy 34 fokos élménymedence található. A fürdő területén egy magyaros ízeket kínáló étterem gondoskodik a vendégek ellátásáról. Az étteremben időnként zenés táncesteket, esküvőket és rendezvényeket tartanak.

Gyógyvíz

A fürdőt tápláló termálvizet 2006-ban gyógyvízzé nyilvánították. A gyógyvíz mozgásszervi, reumatológiai betegségekre, valamint nőgyógyászati és idegrendszeri problémák kezelésére ajánlott. Emellett jó hatással van az agyvérzés utáni felépülésre, a pajzsmirigy működésének helyreállításában, nyugtató hatású, ivókúraként pedig emésztési és gyomorbántalmak kezelésére javasolják.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Tiszaörsi Fürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében