Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Tölgyes Gyógyvizű Strandfürdő
A strandfürdő 2024. május 5-én nyit. 

Beutaló kérhető ide
Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
Jászapáti strandja, a Tölgyes Gyógyvizű Strandfürdő többféle medencével, 3 csúszdával, gyógyhatású termálvízzel és kempinggel szolgálja a vendégek kikapcsolódását.
Jászapáti a Tisza és a Zagyva folyó közötti síkságon található. A város egyik büszkesége az 1960-as években épült strandfürdője. A nyári szezonban hat medence – úszó-, gyógy-, gyermek-, kör-, tan- és termálmedence –, téli szezonban két fedett medence vehető igénybe a fürdőben.

Gyógyvíz – gyógyászat

A fürdő nátrium-hidrogén-karbonátos vize néhány éve kapta meg gyógyvíz minősítést. A 45 fokos víz 805 méter mélyről érkezik a felszínre. A fürdőben gyógykezelések is igénybe vehetőek, amelyeket reumetológus, ortopéd és rehabilitációs szakorvosok írnak fel. Az említett szolgáltatások a következők: gyógyvizes gyógymedence, gyógymasszázs, iszapkezelés, víz alatti csoportos gyógytorna és 18 éves kor alatti csoportos gyógyúszás.

Csúszdák, melyek 2021. nyarán nyíltak meg
 

3 új csúszdával várja a látogatókat a strand. Családi csúszda, mely 8 éves kortól ajánlott, Turbó csúszda: 12 éves kortól és a Kamikaze csúszda: 14 éves kortól.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Tölgyes Gyógyvizű Strandfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében