Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda

Szauna program
Beutaló kérhető ide
Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
2020.05.05-én reggel 6 órától a fürdő megnyitja 2 szabadtéri medencéjét, majd 2020.05.18-tól további 1 szabadtéri medencéjét minden nap 6:00 - 21:00 óráig változatlan árakkal!A szabadtéri gyógy-ülőmedencét 2020.06.27-én 6:00 órakor nyitják meg. A fedett uszoda és a termál medencék 2020. július 1-től üzemelnek.
A hódmezővásárhelyi Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda számos szabadtéri és beltéri medencével, wellness szolgáltatásokkal és gyógyvízzel szolgálja a vendégek kikapcsolódását, gyógyulását.
A város központjában található fürdő 1929-ben nyitotta meg kapuit. A strandfürdő hatalmas, ligetes, parkos környezetben található. A fürdő fedett részében egy úszó-, egy tan-, egy gyógy- és egy gyermekmedence található. A kültéri részen pedig több úszó, egy tan-, egy gyógy, egy gyermek és egy termálmedence várja a fürdőzőket.
Emellett számos wellness szolgáltatás: masszázsok, jakuzzi, víz alatti masszázs, szolárium, szauna, gőzkabin, gyógyúszás, gyógytorna, aquafitnessz vehető igénybe. A strand közvetlen szoszédságában található Városi Sportuszoda nemzetközi szintű sportversenyeket megrendezésére is alkalmas.

Gyógyvíz – gyógyászat

A fürdő 2200 méter mélyről feltörő, 76 fokos, alacsony keménységű, alkáli-hidrogénkarbonátokban gazdag vize gyógyvíznek minősül. A fürdő terápiás részlege, az Erzsébet Kórház-Rendelőintézet képzett szakemberekkel várja a gyógyulni vágyókat.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében