Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Túrkeve Termál- és Élményfürdő

Beutaló kérhető ide
Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Túrkevén

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért szállhat meg...Megnézem
Az úszómedence 2020-ban nem üzemel, szabadtéri élménymedence előreláthatólag szeptember 30-ig tart nyitva.
A Túrkeve Termál- és Élményfürdő gyógyvízzel, többféle fedett és strand medencével, valamint wellness szolgáltatásokkal, szaunákkal szolgálja a fürdőzők gyógyulását, kikapcsolódását.
A gyógyászati épületben egész évben nyitva tart az ülőpados gyógyvizes- és a szabadtéri gyógyvizes pezsgőmedence. A strandon egy úszó-, egy strand-, egy gyermekmedence és egy dögönyözős medence, valamint egy csúszdás, pezsgőfürdős élménymedence található. Emellett többféle wellness és fürdőgyógyászati szolgáltatás és sportolási lehetőség vehető igénybe. Egy 2014-es fejlesztésnek köszönhetően a fürdőben Himalája sószoba,  „só-homokozó” és egy új gőzkabin létesült.
A fürdő területén ingyenes internet biztosított, valamint lengőteke, sakk és homokos pálya várja a kikapcsolódni vágyókat.

Gyógyvíz

A gyógyfürdőben korszerű szolgáltatások szolgálják a gyógyulni vágyók igényeit. A helyi, 78 fokos gyógyvíz 2351 méter mélyről tör a felszínre. A fürdő termálvize jól alkalmazható idült reumatikus, ízületi, bőr- és nőgyógyászati betegségek kezelésére, valamint műtétek utáni rehabilitációra. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Túrkeve Termál- és Élményfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében