Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok További ajánlatok

Várkertfürdő Pápai Gyógy- és Termálfürdő

Magyarország, 8500 Pápa, Várkert út 5.
+36 89 512 600
szaunaszeánsz
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda

Árak és információk
Az egész éven át nyitva tartó termálfürdő a pihenés, kikapcsolódás élményét adja, egyaránt kellemes időtöltést kínál a kisgyermekes családoknak, a fiataloknak, a pihenésre, ellazulásra vágyóknak és a reumatológiai panaszoktól szenvedő, gyógyulást keresőknek.
A tágas, világos medencetér, a kellemes hőmérsékletű termálmedence és élményelemei, termálkertbe vezető kiúszó, az óriáscsúszda, a gyermekpancsoló és a kényelmes nyugágyak gondoskodnak vendégeink kikapcsolódásáról.
A 38 fokos, pápai gyógyvízzel megtöltött ülőmedence a mozgásszervi és reumatikus panaszoktól szenvedők számára nyújt enyhülést. A hangszigetelt üvegfallal körülvett kör alakú medence nyugodt pihenést tesz lehetővé.

Élmény is a fürdőzés

A 34 fokos termálmedence a fürdőzés élménye mellett testet felfrissítő, könnyed masszázzsal kényeztet. A nyakmasszázs, a víz alatti hátmasszázs padok és gejzírek felüdülést nyújtanak és új erőre keltik a fáradt izmokat.
A termálmedencéből a szabadba vezető kiúszó folyosón jutunk a termálkertbe, annak kétszintes medencéjébe, ahol a két medenceszintet összekötő zuhatag nyakmasszázsként is funkcionál, a sodrófolyosó pedig kellemes szórakozást ígér.

Pancsoló és óriáscsúszda

A legkisebbeket 30 centiméter vízmélységű gyermekpancsoló várja, a vizes kalandot az apróságoknak készült elefánt csúszda teszi teljessé, biztonságos, örömteli élményt nyújtva.
A fürdő óriáscsúszdája különleges izgalmakat tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A fény- és hangelemekkel felszerelt fekete lyuk csúszda induló és végpontja a medencetérben található. A csúszda hosszan, körkörösen kanyarog az épületen kívül, majd visszatér az épületbe. Egész éven át szórakoztató játékot kínál.


Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá