Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Zalakaros Gyógyhely

Látnivalók és információk

Programok


július. 28. - augusztus. 01.
Zalakarosi Bornapok

Zalakaros
A hagyományosan négy napos rendezvényen az állandó boros gazdák mellett megjelennek a rendezvényen egyéb környékbeli és Balaton Felvidéki bortermelők is. 
augusztus. 01. - augusztus. 04.
Utcafesztivál Zalakaroson

Zalakaros
Négy napon keresztül utcazenészek és utcaművészek lepik el Zalakaros központját, akik minden este szórakoztatják a vendégeket. A rendezvény ideje alatt kézműves kirakodó vásár és borházak várják a vendégeket.
augusztus. 17.
Sárkányhajó derbi a Zalakarosi Fürdőben

Zalakaros
Sárkányhajók összecsapása a zalakarosi sportmedencében, ahova bárki benevezhet, aki érzi magában az erőt!
augusztus. 17. - augusztus. 20.
Szent István napok Zalakaroson

Zalakaros
Augusztus 20. tiszteletére ünnepélyes hangulattal, koncertekkel, tűzijátékkal, gyermekek és felnőttek számára is változatos programokkal várnak minden érdeklődőt Zalakaroson. A programokra a belépés ingyenes!
szeptember. 07.
Zalakarosi Fociparádé

Zalakaros
Szeptember elején mozgásba hozzák a zalakarosi strandfoci pályát, a strandszezon zárásaként hagyományteremtő jelleggel elstartol a zalakarosi fociparádé! 
szeptember. 14.
Szüreti szőlőkapkodó Zalakaroson

Zalakaros
Zalakaroson kézműves vásár és borházak köszöntik a vendégeket és a szüreti felvonulókat. Népzenei együttesek mutatják meg magukat az nagyérdeműnek, a fellépéseket pedig bál zárja. A programokra a belépés ingyenes.
szeptember. 18. - szeptember. 19.
Zalakaros-Kis-Balaton Futóverseny

Zalakaros
Újra Zalakaroson várják idén azokat a jelentkezőket, akik futva fedezhetik fel a csodás zalakarosi tájat, de drukkolni is mindenképp érdemes ellátogatni ide.
szeptember. 24. - szeptember. 26.
Tour de Zalakaros

Zalakaros
Idén is várja a lelkes nevezőket a Zalakarosról induló Bianchi országúti maraton, melyen a résztvevők a zalai vidék legszebb tájain tekerhetnek!
október. 02.
Jazz & Karos

Zalakaros
Jazz dallamok, funky zenék töltik be a Gyógyfürdő teret Zalakaroson, ahol kirakodóvásár, kézműves bemutatók és borházak is várják a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes! 
október. 23. - november. 01.
Halloween KID’S PARTY a Zalakarosi Fürdőben

Zalakaros
Tök jó programokkal várnak mindenkit az őszi szünetben! Szellemvadászat, vízi vetélkedők és sok boszorkányság Zalakaroson!
november. 12. - november. 13.
Szőlőhegyi Piknik

Zalakaros
Márton naphoz és az új borhoz kapcsolódóan a Szőlőhegyi Piknik rendezvénnyel kicsit kitekinthetünk a környék borkínálatára. A szomszédos településeken lévő boros gazdákat látogathatjuk meg, ahol különböző Márton napi vigassággal kedveskednek számunkra.
november. 30. - december. 21.
Adventi hétvégék Zalakaroson

Zalakaros
Az adventi hétvégéken kézműves vásárral, gyertyagyújtással, hagyományos Betlehemi műsorral és Szentmisével várják az érdeklődőket Zalakaroson. A programokra a belépés ingyenes!
december. 25. - január. 02.
Csillagvarázs Zalakaroson

Zalakaros
Minden nap élő zenés esttel, kézműves vásárral és fellépőkkel várjuk a vendégeket a Gyógyfürdő téren.
április. 02.
HÚSVÉTojás

Zalakaros
Húsvéti élményprogram Zalakaroson tojásfestéssel, ajtódísz készítéssel és tojáskereséssel.
június. 08. - június. 10.
Pünkösdi játékkavalkád Zalakaroson

Zalakaros
2019. június 8-10. között a Zalakarosi Fürdőben a mókáé és a felhőtlen kikapcsolódásé a főszerep. A programok között minden korosztály megtalálja azt, amellyel örömteli a szórakozás.
június. 08. - június. 09.
Pünkösdi vigasságok Zalakaroson

Zalakaros
Pünkösdkor hajnalig tartó mulatozás várja a vendégeket kézműves vásárral, borházakkal, gyermekprogramokkal, színes előadásokkal és zenével. A programokra a belépés ingyenes!
június. 25.
Szent Iván Éj Zalakaroson

Zalakaros

Szinte Szent Iván: Szent Iván éjszakáján, más néven nyárközép éjszakáján ünnepeljen Ön is Zalakaroson a Termáltó és Ökoparknál.

július. 08. - július. 09.
Kannavirág Fesztivál

Zalakaros
Immár hagyománynak számít a Zalakaros ikonikus virágáról elnevezett Kannavirág Királynő választás, ahol megválasztják Zalakaros legszebb virágszálát. A rendezvény kísérő programjaként mindkét nap a Gyógyfürdő téren kézműves vásár, kiegészítő programok és borházak várják a vendégeket. 
július. 19. - július. 21.
Zalakaros város napjai

Zalakaros
Minden évben Anna naphoz kötődően kerül megrendezésre Zalakaros Város Napjai, melyen élő koncertek és tűzijáték szórakoztatja a vendégeket. 

Fürdőajánló
Szállásajánló

Hotel Karos Spa

Zalakaros
Fürdő a közelben: Zalakarosi Fürdő
wellnesswellness
gyógygyógy
gyermekbarátgyermekbarát
aktív és sportaktív és sport
További szállások