Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Húsvéti ajánlatokHúsvéti ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Zalakaros - Gyógyhely

Programok


március. 16. - március. 17.
Március 15-i hosszú hétvége

Zalakaros
A március 15-ei hosszú hétvégén színes programokkal, borházak és kézműves standok kitelepülésével, megemlékezéssel és kulturális előadásokkal várják Zalakaroson az érdeklődőket. 
március. 17.
„Kutyafülefarka” élő gyermekkoncerttel

Zalakaros
Március 17-én kutya fakanál bábok készítésével, aqafitness-szel és tavaszköszöntő, élőzenés gyermekkoncerttel várja a kicsiket a Zalakarosi Fürdő a Napsugár Együttessel.
március. 31. - április. 01.
Családi nyúlkergető napok

Zalakaros
Menjen el Zalakarosra családjával húsvétra! Amíg a kicsik a meglepetés tojásokat keresik, és húsvéti nyuszit simogatnak, a szülők bátran kóstolgathajták a borházak kínálatát, és élvezhetik a sztárvendégek adta fantasztikus ünnepi hangulatot. A locsolás jó és rossz idő esetén is ér!
április. 28. - április. 30.
Majális Zalakaroson

Zalakaros
Május 1-jén mulasson Zalakaroson: változatos programok, műsorok, kézművesek, ünnepi bál és hagyományos májusfa állítás is kíséri a városi rendezvényt.
május. 19. - május. 20.
Pünkösdi vigasságok Zalakaroson

Zalakaros
Vigadj pünkösdkor hajnalig Zalakaroson, a Gyógyfürdő téren! Kézműves vásárral, borházakkal, kulturális programokkal várják a látogatókat.
június. 16. - június. 17.
Tour de Zalakaros 2018

Zalakaros
Idén is pattanjon kerékpárra, és tekerjen családjával a zalai vidék legszebb tájain!
július. 06. - július. 07.
Kannavirág Fesztivál 2018

Zalakaros
Idén ismét megválasztják Zalakaroson a Kannavirág Királynőt. Várják azokat, akik megmérettetnék magukat, de azokat is, akik csak élvezni szeretnék a sztárvendégek koncertjeit.
július. 20. - július. 22.
Zalakaros város napjai 2018

Zalakaros
Idén is háromnapos programsorozattal ünneplik Zalakaros várossá atatásának évfordulóját. Gyermekfoglalkozások, sztárvendégek, táncos fellépők, együttesek szórakoztatják a közönséget, de szabadtéri bálon is mulathatnak hajnalig a résztvevők.
augusztus. 02. - augusztus. 05.
Utcafesztivál

Zalakaros
2010 óta rendezik meg Zalakaroson az Utcafesztivált, melyen utcazenészek, táncosok és művészek mutatják be magukat az idelátogató vendégeknek. Vegyen részt az eseményen, élvezze a feelinget és kövesse a guruló zongorát...
augusztus. 09. - augusztus. 12.
XXI. Zalakarosi Bornapok

Zalakaros
Mint minden évben, a Bornapok programsorozatban ismét a vesszőből fakadó égi nedű kap főszerepet: minőségi borok, kézműves vásár, borlovagok felvonulása, nagyszabású koncertek és hajnalig tartó tánc várja az érdeklődőket.
augusztus. 18. - augusztus. 20.
Szent István Napok 2018

Zalakaros
Augusztus 20. tiszteletére ünnepélyes hangulattal, koncertekkel, tűzijátékkal, gyermekek és felnőttek számára is változatos programokkal várnak minden érdeklődőt Zalakaroson.
szeptember. 15.
Szüreti szőlőkapkodó és Kistérségi találkozó 2018

Zalakaros
Zalakaroson kézműves vásárral, borházak kitelepülésével köszöntik a vendégeket és a szüreti felvonulókat. Népzenei együttesek, helyi és kulturális csoportok mutatják meg magukat az nagyérdeműnek, a fellépéseket pedig bál zárja.
szeptember. 22. - szeptember. 23.
III. Zalakaros-Kis-Balaton Futóverseny

Zalakaros
Harmadik alkalommal várják idén a jelentkezőket, akik futva fedezhetik fel a csodás zalakarosi tájat, de drukkolni is mindenképp érdemes ellátogatni ide.
október. 20. - október. 22.
Októberi Vásári Forgatag és Utcabál

Zalakaros
Az októberi forradalom ünnepi megemlékezése mellett kézműves kirakodóvásárral, borházakkal és pörgős táncos bállal várják a Zalakarosra látogatókat.
október. 29. - november. 04.
Tök jó Zalakaroson 2018

Zalakaros
Idén is megrendezésre kerül a Tök jó Zalakaroson rendezvény az őszi szünetben. Kreatív zenés játékokkal, tökfaragással, interaktív programokkal várják az érdeklődőket.
Témába vág

Időutazás a fürdők titokzatos világában

Vajon hasonlít egymásra az indiánok izzasztó háza és a finn szauna? És vajon mit importáltak a rómaiak a régi indiai fürdőkből? Világjáró fürdőtörténeti áttekintésünk következik.

Termálfürdő épülhet Kengyelen

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei községben a termőföldek egy részén terveznek termálfürdőt építeni, ha a képviselő-testület is támogatja.

Ausztria legmenőbb szaunái

A finnek mellett talán az osztrákok az a nép, akik igazán megadják a módját, ha szaunázásról esik szó. Legyen az egy hordóban, vagy a páratlan látványt nyújtó, Alpokra néző elegáns kabinban, de izzadhatnak egy, a bécsi Károly-templomra néző hetedik emeleti szaunában.