Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Zalakaros Gyógyhely

Látnivalók és információk

Programok


szeptember. 21. - szeptember. 22.
Zalakaros-Kis-Balaton Futóverseny

Zalakaros
Újra Zalakaroson várják idén azokat a jelentkezőket, akik futva fedezhetik fel a csodás zalakarosi tájat, de drukkolni is mindenképp érdemes ellátogatni ide.
október. 05.
Jazz & Karos

Zalakaros
Jazz dallamok, funky zenék töltik be a Gyógyfürdő teret Zalakaroson, ahol kirakodóvásár, kézműves bemutatók és borházak is várják a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes! 
október. 26. - november. 02.
Tök jó Zalakaroson

Zalakaros
Idén is megrendezésre kerül a Tök jó Zalakaroson rendezvény az őszi szünetben. Kreatív zenés játékokkal, tökfaragással, interaktív programokkal várják az érdeklődőket.
június. 08. - június. 10.
Pünkösdi játékkavalkád Zalakaroson

Zalakaros
2019. június 8-10. között a Zalakarosi Fürdőben a mókáé és a felhőtlen kikapcsolódásé a főszerep. A programok között minden korosztály megtalálja azt, amellyel örömteli a szórakozás.
június. 08. - június. 09.
Pünkösdi vigasságok Zalakaroson

Zalakaros
Pünkösdkor hajnalig tartó mulatozás várja a vendégeket kézműves vásárral, borházakkal, gyermekprogramokkal, színes előadásokkal és zenével. A programokra a belépés ingyenes!
június. 23.
Tour de Zalakaros

Zalakaros
Idén is várja a lelkes nevezőket a Zalakarosról induló Bianchi országúti maraton, melyen a résztvevők a zalai vidék legszebb tájain tekerhetnek!
július. 05. - július. 06.
Kannavirág Fesztivál

Zalakaros
Immár hagyománynak számít a Zalakaros ikonikus virágáról elnevezett Kannavirág Királynő választás, ahol megválasztják Zalakaros legszebb virágszálát. A rendezvény kísérő programjaként mindkét nap a Gyógyfürdő téren kézműves vásár, kiegészítő programok és borházak várják a vendégeket. 
július. 19. - július. 21.
Zalakaros város napjai

Zalakaros
Minden évben Anna naphoz kötődően kerül megrendezésre Zalakaros Város Napjai, melyen élő koncertek és tűzijáték szórakoztatja a vendégeket. 
augusztus. 01. - augusztus. 04.
Utcafesztivál Zalakaroson

Zalakaros
Négy napon keresztül utcazenészek és utcaművészek lepik el Zalakaros központját, akik minden este szórakoztatják a vendégeket. A rendezvény ideje alatt kézműves kirakodó vásár és borházak várják a vendégeket.
augusztus. 08. - augusztus. 11.
Zalakarosi Bornapok

Zalakaros
A hagyományosan négy napos rendezvényen az állandó boros gazdák mellett megjelennek a rendezvényen egyéb környékbeli és Balaton Felvidéki bortermelők is. 
augusztus. 17.
Sárkányhajó derbi a Zalakarosi Fürdőben

Zalakaros
Sárkányhajók összecsapása a zalakarosi sportmedencében, ahova bárki benevezhet, aki érzi magában az erőt!
augusztus. 17. - augusztus. 20.
Szent István napok Zalakaroson

Zalakaros
Augusztus 20. tiszteletére ünnepélyes hangulattal, koncertekkel, tűzijátékkal, gyermekek és felnőttek számára is változatos programokkal várnak minden érdeklődőt Zalakaroson. A programokra a belépés ingyenes!
szeptember. 07.
Zalakarosi Fociparádé

Zalakaros
Szeptember elején mozgásba hozzák a zalakarosi strandfoci pályát, a strandszezon zárásaként hagyományteremtő jelleggel elstartol a zalakarosi fociparádé! 
szeptember. 14.
Szüreti szőlőkapkodó Zalakaroson

Zalakaros
Zalakaroson kézműves vásár és borházak köszöntik a vendégeket és a szüreti felvonulókat. Népzenei együttesek mutatják meg magukat az nagyérdeműnek, a fellépéseket pedig bál zárja. A programokra a belépés ingyenes.

Fürdőajánló
Szállásajánló

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****

Zalakaros
Közvetlen átjárás: Zalakarosi Fürdő
wellnesswellness
állatbarátállatbarát
gyermekbarátgyermekbarát
természetközelitermészetközeli
aktív és sportaktív és sport
További szállások