Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

A nyár nem múlhat el Harkány nélkül idén sem

2020. 08. 27. 11:07
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés

Boldogságban, biztonságban, Harkányban! - ez a jelszava ezen a nyáron a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőnek, amely idén is csodálatos ősfás parkkal, változatos és egészséges kikapcsolódási lehetőségekkel és egy új kabalafigurával, Axival, az axolotllal várja a családokat- korhatár nélkül.

Ezen a nyáron sokan lemondtak a külföldi nyaralásról és helyette biztonságos, hazai úticélokat választottak a megérdemelt pihenéshez. Ezek közül az egyik legjobb választás Harkány, amelynek nemzetközi hírű fürdője 2019-ben elnyerte az Év Fürdője címet, ráadásul ötcsillagos minősítésű Nemzeti Tanúsító Védjeggyel rendelkezik, mind a gyógy-, mind a strandszolgáltatásokra vonatkozóan.

 

Gyerekparadicsom

A Fürdő valódi gyerekparadicsom, ahol hatalmas, zöld park, 4 szabadtéri medence, 7-pályás csúszdapark, sportpályák és egy modern játszótér is garantálja az idelátogató családok felhőtlen kikapcsolódását.

A nyár tökéletes évszak a csemeték úszástudományának fejlesztésére, csiszolására, a megfelelő vízbiztonság kialakítására. Harkányban minden rendelkezésre áll az úszás megszerettetéséhez és gyakorlásához, a sekély gyerekmedencétől, egészen a sportmedencéig.

 

Bár az idei év nem a nagyszabású fesztiválokról szól, a strandlátogatók szórakoztatásáról most sem feledkeztek el a szervezők: augusztus végéig a legkisebbeket a Fürdő új kabalafigurája, Axi, a kedves kis axolotl üdvözli, a felnőtteket pedig kellemes zenei programok várják helyi előadók közreműködésével.

A harkányi fürdő kabalafigurája, Axi

Axi, a harkányi fürdő kabalafigurája

 

Csúszdaélmények

A Fürdő egyik nevezetessége a 7-pályás csúszdapark, amely a régió egyik legnagyobb ilyen létesítménye. A kezdőknek és a kevésbé bátraknak ajánljuk a családi csúszdát, amelyen egyszerre akár 3 fő is együtt csúszhat, és a család minden tagja biztonsággal használhatja, életkori vagy testmagasság korlátozás nélkül.
 

Csúszdák a harkányi fürdőben

Csúszdák a Harkányi Gyógyfürdőben

 

Különleges élményben lehet része azoknak, akik a Kígyó csúszdát választják. Ez a második leghosszabb, 75,42 méteres pálya, amely időmérővel is rendelkezik és bár 9,6 méterről indul, de a kisebbek és a nagyobbak is gond nélkül használhatják.

Ha komolyabb kihívásokra vágyunk, akkor irány a Hullám-, a Szerpentin-csúszda!

A közepes nehézségű Szerpentin csúszdán egyesével, míg a Hullám-csúszdán kékszínű gumival akár párosával is suhanhatnak a strandolók, amennyiben 120 cm felett van a vállmagasságunk.
 

Hullám csúszda Harkányban

Hullám csúszda Harkányban

 

Ha még ennél is jobban szeretnénk felpörgetni az adrenalin szintünket, akkor csak ránk vár a haladóknak szánt UFO-, Örvény- és Kamikaze-csúszda.  Extra hosszú, 81,28 méteres pályával rendelkezik az UFO csúszda, amelyet jellegzetes kerek, teteje miatt sokan „hagymának” is becéznek. Az Örvény-csúszdán a széles gumival akár ketten is a mélybe vethetik magukat, míg a legmagasabb, közel 10 méteres Kamikaze-csúszdáról – nevéhez méltóan – egyenként nézhetnek farkasszemet a mélységgel a legbátrabb vendégek.
 

Ingacsúszda a Harkányi Gyógyfürdőben

 

Sportolási lehetőségek

Az úszás mellett persze a többi tipikusan nyári sport sem maradhat ki a kínálatból: a Harkányi Strandfürdő tökéletes helyszínt biztosít a strandröplabdához, strandfocihoz, lengőtekézéshez és a pingpongozáshoz is.

Ha túlzásba vittük a testmozgást, akkor sincs baj. Sajgó végtagjainknak enyhülést hoz majd a világhírű Harkányi Gyógyvíz, valamint a gyógy- és wellness szolgáltatások széles palettája.

 

Harkány híres gyógyvize

Harkány híres gyógyvize

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ajándék éjszaka 4=5!

Töltsön 5 pihentető éjszakát Cserkeszőlőn, és ebből 1 éjszakát fürdőbelépővel ajándékba kap! Foglaljon most! Megnézem