Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Családbarát fedett termálfürdő épül Sárospatakon

2018. 11. 08. 19:30
Forrás: Termál Online
Fürdőzés
Élmény- és gyógyvizes medencék, csúszdák, gyermekmedencék, valamint gyógyászati szolgáltatások is elérhetőek lesznek a sárospataki Végardó Fürdő új, fedett épületében, melyet jövőre kezdenek építeni.
A Végardó eddig nyári fürdőnek számított, alig három és fél hónapot üzemelt a melegebb évszakokban teljes kapacitással, utána téliesített formában fogadta a vendégeket.
Családbarát fedett termálfürdő épül Sárospatakon
A Végardó Fürdő nyáron
A küszöbön álló beruházáshoz még 2017 elején kapott 1,5 milliárd forint állami támogatást Sárospatak. A fedett fürdő megépítéséhez már kiválasztották a kivitelezőt, év végéig a terveket is véglegesítik, így 2019-ben már elkezdődhet a téli fürdő építése – írja a Termál Online.
A sárospataki termálfürdő évente 250 ezer vendéget vonz, a látogatók többsége jellemzően külföldről érkezik elsősorban Szlovákiából és Lengyelországból. A új beruházással a hazai, kisgyerekes családok felé is nyitnának, a fürdő fedett részlegébe több családbarát szolgáltatást, csúszdát, gyermekmedencét, élménymedencét terveznek.
Családbarát fedett termálfürdő épül Sárospatakon
A Végardó Fürdő fedett részlegének látványterve
Az új létesítményben gyógyvizes medencék is lesznek, és társadalombiztosítás által támogatott fürdőgyógyászati kezeléseket is igénybe lehet majd venni.
Legutóbb egy éve számoltunk be a fürdő körüli nagyobb eseményről, amikor is átadták vadonatúj szaunavilágát. Az 50 millió forint értékű fejlesztés során két finn szaunával, infraszaunával, gőzkabinnal, csobbanómedencével, szabadtéri öblítődézsával és szoláriummal is gazdagodott a sárospataki fürdő.
Családbarát fedett termálfürdő épül Sárospatakon
A Végardó Fürdő szaunavilága
A Zemplén Televízió tudósításában több látványtervet is mutatnak a leendő fedett fürdőről. Itt tudja megtekinteni: