Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Csobbanjon a nyárba Harkányban! Akár egy éves autóhasználatot is nyerhet

2019. 07. 17. 18:17
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Izgalmas nyereményjátékok, értékes nyeremények, zenés éjszakai fürdőzések, csúszdabajnokság, sztárfellépők és a régió egyik legnépszerűbb fesztiválja: az idei nyári szezonra több újdonsággal is készül a Harkányi Gyógyfürdő.
Valamennyi korosztály számára ideális kikapcsolódást és az idei szezonban minden korábbinál változatosabb nyári élményeket nyújt vendégeinek a Harkányi Fürdő: árnyas ősparkban elhelyezkedő strandmedencék, a régió egyik legnagyobb csúszdaparkja, a kül- és beltéri medencékkel is rendelkező gyógyfürdőben kényeztető wellness és spa kezelések, hétvégi gyerek- és sportprogramok és természetesen nagyszabású zenei rendezvények is várják a vízimádókat.
Csobbanjon a nyárba Harkányban! Akár egy éves autóhasználatot is nyerhet

Megújult a fürdő

A közkedvelt gyógyszolgáltatások mellett az utóbbi években a wellness és spa kezeléseket is egyre többen veszik igénybe a nemzetközi hírű fürdőben, ahol hamarosan egy vadonatúj szaunabirodalom is várja a vendégeket a megújult főépület földszintjén. A jelentős beruházásnak köszönhetően megszépült az étterem, új liftet szereltek fel, és modernizálták a vizesblokkokat is. Az emeleten pedig ezentúl egy modern tornaterem, valamint 120 nyugággyal bővített pihenőterek állnak a testi-lelki feltöltődésre vágyó vendégek rendelkezésére.
Csobbanjon a nyárba Harkányban! Akár egy éves autóhasználatot is nyerhet
Fotó: Sóki Tamás

Élmény az egész családnak

Természetesen a kisgyermekkel érkezők is számos egészséges kikapcsolódási lehetőség közül válogathatnak: a kicsik szórakozásáról a nyitott  gyerekmedence, a 7 pályás csúszdapark, és a jól felszerelt játszótér mellett a Harkány+ hétvégék családi élményprogramjai is gondoskodnak a vakáció hónapjaiban. Júliusban és augusztusban is a Fürdőbe látogat a Kalandra fel! játékpark is a Nickelodeonnal, ahol különleges ügyességi versenyek, mókás akadálypályák és talányos memóriajátékok tesztelik kicsik és nagyok tudását.
Akár a család minden tagja próbára teheti csúszdázási képességeit a nyári, három fordulós Csúszdabajnokságon, amelynek bajnokai strandbelépőket nyernek a 2020-as évre.
Csobbanjon a nyárba Harkányban! Akár egy éves autóhasználatot is nyerhet

Zenés éjszakai fürdőzések, sztárfellépők, fürdőfesztivál

A zenerajongók is fergeteges bulikon vehetnek részt csúszdapartyval egybekötött zenés éjszakai fürdőzések alkalmával. A július 19. és 21. között megrendezésre kerülő XXVI. Harkányi Fürdőfesztivál fellépői sorában pedig nem kisebb nevek szerepelnek, mint Dj. Dominique, az EDDA, a Kelemen Kabátban, Horváth Tamás, vagy a Follow the Flow.
Csobbanjon a nyárba Harkányban! Akár egy éves autóhasználatot is nyerhet

Izgalmas nyereményjátékok, értékes nyeremények

A fürdő ezen a nyáron is izgalmas nyereményjátékkal várja a vízimádókat, melynek során csodás élmények várnak minden résztvevőre vízben, földön, levegőben. Azok a vendégek, akik akár minden strandlátogatásuk alkalmával regisztrálják a belépőjük vásárlásakor kapott blokkot szeptember 30-áig, részt vehetnek a havi és a záró sorsolásokon is. A fődíj egy egész éves autóhasználat, a havi sorsolások nyertesei pedig Harkányfürdő ajándékokkal, Tensi repülőjegyekkel, Pizza Forte Pécs utalványokkal és HappySkin kozmetikai csomagokkal gazdagodhatnak! Minden, a játékba regisztráló résztvevő egy garantált kedvezménykupont kap ajándékba, amit a Praktiker webshopjában használhat fel. Részletek és regisztráció: Nyereményjáték 2019.
Csobbanjon a nyárba Harkányban! Akár egy éves autóhasználatot is nyerhet
Kattitson a képre, és nyerje meg az értékes havi nyereményeket vagy a fődíjak egyikét!

Az Év Fürdője szavazás – ráadás nyereménnyel

Az Év Fürdője versenyen idén is Magyarország legnépszerűbb fürdőit keresik.  Idén a Harkányi Gyógyfürdőre szavazók között kisorsolnak egy 2 főre szóló 2 éjszakás fantasztikus pihenést a harkányi Dráva Hotel****-be, valamint belépőjegyeket a világhírű gyógyvízéről ismert Harkányi Gyógyfürdőbe. Szavazni augusztus 31-ig lehet. További részletek és szavazás itt: azevfurdoje.hu/harkany
Csobbanjon a nyárba Harkányban! Akár egy éves autóhasználatot is nyerhet