Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Élmények az ország keleti feléből, egyenesen a fa alá

2021. 12. 03. 18:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés

A keleti országrész legjobb fürdőinek karácsonyi ajánlatait gyűjtöttük csokorba. Ezek között egészen biztosan akad minden korosztály számára megfelelő ajándék, hiszen a gyógyfürdőktől az csúszdaparkokig a fürdőzés minden válfaja fellelhető listánkban. 

Tiéd a vár meg a téli csobbanás!

A Gyulai Várfürdő egész évben várja a vendégeket, különleges atmoszférája és széles szolgáltatási palettája miatt méltán népszerű az ország határain innen és túl. Ajándékutalványai lehetőséget kínálnak arra, hogy egy fürdőben töltött naphoz vagy akár egy egész családi hétvégére elegendő belépőhöz segítsük hozzá azt a szerencsést, aki ilyet talál a fa alatt. 

A gyógyászati központban a vizes terápiák egész tárháza áll rendelkezésre, a szénsavas fürdőtől, a súlyfürdőn át a tangentor (víz alatti sugármasszázs) kezelésig, a gyógyulni vágyók mindig szívesen jönnek ide. Ugyanakkor a két hatalmas beltéri csúszda és a számtalan élményelem valamint a fedett részen található játszóterek miatt a családosok is örömmel jönnek Gyulára fürdőzni. 

Élmények az ország keleti feléből, egyenesen a fa alá


Egészséget ajándékba, akár csomagban

A mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő arra biztat mindenkit, hogy pihentető, gyógyító élményeket tegyenek a fa alá. Az egyszeri belépésre jogosító jegytől, a bérleten át, a wellness kezeléseket is tartalmazó ajándékutalványig webshopjukból sokféle ajándékot rendelhetünk. Ráadásul ki sem kell mozdulni otthonról, a vásárlást a fotelból el lehet intézni. Így elkerülve a sorbanállást és a tömeget szerezhetünk be remek ajándékot a családnak. 

A mórahalmi fürdő 17 medencéje a leghidegebb napokon is a csobbanásra vágyó közönség rendelkezésére áll. A gyermekfürdő pancsolóival, csúszdáival és jakuzzijával egész napos szórakozást jelent a legkisebbeknek. A szaunavilága is említést érdemel, hiszen itt található a Dél-Alföld egyik legkülönlegesebbje, amely a Prémium Spa Area egyik ékessége. Érdemes ide is ellátogatni, ha valaki a déli határnál jár.

Élmények az ország keleti feléből, egyenesen a fa alá


Több mint ajándék, különleges élmény

Az Aquaticum Debrecen kiemelkedően népszerű, turisták nagy számát vonzó attrakciójává vált, nem véletlenül. Élmény- és termálfürdő, wellness sziget és szaunavilág várja az ide érkezőket. Mindezeket adhatjuk ajándékba is, hiszen igazán változatos az utalványok összetétele, kicsiknek, nagyoknak, csak a spaba vagy a hotelba is érvényes csomagok közül válogathat, aki úgy dönt debreceni élményt ad ajándékba. 

Az ide szóló utalványok önállóan vagy más debreceni élményekkel együtt átnyújtva sok örömet fognak szerezni a megajándékozottnak. Beválthatóságuk rugalmas, így a mai bizonytalan, korlátozásokat is felvonultató időben is biztosak lehetünk abban, hogy az utalványok felhasználhatóak lesznek. 

Élmények az ország keleti feléből, egyenesen a fa alá


Nyaralást a fenyő alá

Cegléden már a nyarat várják! A fürdő ugyan télen is nyitva van és várja az úszni vagy épp ejtőzni vágyókat, de Ceglédfürdőn a strand az igazi vonzerő. Éppen ezért a karácsonyra megvásárolt utalványok egész évben érvényesek, így nyaralás is kerülhet a fenyő alá. Ráadásul a Ceglédfürdő ajándékutalványai személyre szabhatóak. A megrendelés során a megjegyzés rovatba írhatunk egy üzenetet, maximum 20 szót, ami rákerül az otthon kinyomtatható vócserre. 

Az utalványok fürdőbelépőre, Aqua Centrum belépőre, de akár szaunajegyre vagy masszázsra is beválthatóak. Sokoldalú felhasználhatóságuk miatt ideális ajándék nagymamának és nagy családnak egyaránt. 

Élmények az ország keleti feléből, egyenesen a fa alá


Gyógyulást csomagol Zsóry

A mezőkövesdi Zsóry fürdő évtizedek óta a mozgásszervi bántalmakkal küzdők kedvelt fürdőhelye. Sokan zarándokolnak ide évről évre, hogy megnyugvást találjanak bajaikra. A helyi gyógyvíz kéntartalma hazai viszonylatban nagyon magas, így szív- és érrendszeri panaszokra is ajánlják. Gyógymedencéi egész évben a látogatók rendelkezésére állnak. 

Egy ilyen nehéz és sok kihívást felvonultató év után, mint az idei volt, biztosan rengetegen örülnek, ha egy olyan gyógyulást, lazítást és kikapcsolódást garantáló ajándékkal kedveskedünk nekik, mint egy fürdőzés Mezőkövesden. Érdemes mielőbb cselekedni, mert a fürdő postán küldi ki az utalványokat, a kézbesítés pedig az ünnep előtt mindig hosszadalmasabb a megszokottnál. Zsóry gyógy- és élményfürdője minden igényt kielégít, aki egy ide szóló utalványt talál az ajándékai között biztosan elégedett lesz. 

Élmények az ország keleti feléből, egyenesen a fa alá


Bekuckózva Kiskunmajsán

A Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő az a hely, ahonnan ki sem kell tennie a lábát a vendégeknek, mert minden, de valóban minden ott van egy helyen. Válogathat a különféle szállások között, gyógyfürdőbe mehet, élménymedencében pancsolhat, uszodában róhatja a hosszokat. Nyáron pedig csúszdák és különleges strandélmény teszi emlékezetessé a majsai látogatást. De ha ez sem volna elég, a fürdőben rendszeresen szerveznek szórakoztató programokat, éjszakai fürdőzést, disznótorost és szilveszteri bulit is. Aki itt belép, nem fog unatkozni. 

Az ajándékutalványokkal akár egy pihentető fürdőzésre fizetjük be a nagyit, akár az úszó aquaparkba kínálunk nyári programot a gyerekeknek, nem tévedhetünk nagyot. Ezért jó megoldást jelenhet egy ilyen utalvány, ha tanácstalanok vagyunk, hogy mit ajándékozzunk. A vizes élmények szerelmeseinek nem is találhatunk ennél jobb meglepetést!

Élmények az ország keleti feléből, egyenesen a fa alá


Egy különleges élmény, kedves ajándék

Barlangban úszkálni nem mindennapi dolog, kivéve, ha az ember éppen Miskolctapolcán tölti az idejét. Mivel a hideg napokban kevés izgalmas vizes élményt találhatunk, ezért a barlangban és részben mellette található élményfürdő nagyon népszerű turista célpont. Télen talán még élvezetesebb itt úszkálni, mint a meleg napokon.
Aki még nem tempózott a sziklába vájt folyosókon, annak érdemes ezt kérnie karácsonyra vagy megajándékoznia valakit, akit szívesen elkísér,  egy a Miskolctapolcai Barlangfürdőbe szóló utalvánnyal. Ennek birtokában május végéig vár a különleges hangulatú fürdő üdítő és gyógyító gyógyvizével, szaunaparkjával és a nyári időszakban kültéri medencékkel is. Valóban kihagyhatatlan program mindazoknak, akiket a vizes élmények kapcsolnak ki. 

Élmények az ország keleti feléből, egyenesen a fa alá


Csúszdák és élmények családoknak

Nincs az az általános iskolás gyerkőcöt nevelő család, aki ne lenne boldog, ha Miskolc legújabb fürdőjében tölthet egy napot. Az Ellipsum Miskolctapolcán a régi strand helyén született meg. Annyira friss, hogy az idén nyitott, aminek nagy előnye, hogy telis tele van olyan élményelemekkel, amelyek újdonságot jelentenek még a rutinos fürdőlátogatóknak is. 

Az ajándékutalvány kiválasztásában a fürdő munkatársai segítenek, ha megírja nekik valaki pontosan milyen szolgáltatások, melyek örömet okoznak a megajándékozottnak. 

Az Ellipsum különleges csúszdákkal és minden igényt kielégítő medencékkel várja a vendégeket, A csúszdák mellett a belső játszótér és a pancsoló garantálja, hogy valóban minden gyermekes család számára ideális kikapcsolódást nyújthasson. 

Élmények az ország keleti feléből, egyenesen a fa alá


Hamisíthatatlan spa élmény Karácsonyra

A szegedi Napfényfürdő többféle, ajándékutalványként is megvásárolható, csomaggal készül a karácsonyra. Ám a Private Spa összeállítás egészen különleges még ebben a sokszínű választékban is. A csomag ugyanis lehetővé teszi, hogy kettesben élvezze a megajándékozott a masszázs és a jakuzzi által biztosított kényeztetést, ahogy a pihenést is. Remek ajándék lehet ez friss házasoknak vagy épp a mindennapokba belefáradt, szerelmüket táplálni vágyó pároknak is. 

Persze a Napfényfürdő remek kikapcsolódás gyermekekkel, családdal és barátokkal is, de a páros utalvány remek ötlet és akár abban is segíthet, hogy újra jól működjön a kapcsolat. Az együtt töltött idő csodás ajándék!

Élmények az ország keleti feléből, egyenesen a fa alá

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...