Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Nyugdíjas kedvezmény
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

2022.október 17-től a fedett élményfürdő és uszoda részleg NEM ÜZEMEL!
Üzemelő medencék okt.17. HÉTFŐTŐL:
- fedett gyógymedencék (3 db)
- jakuzzi a gyógymedencék előtt (1 db)
- fedett gyermek pancsolók (2 db)
- szabadtéri gyógymedencék (2 db, kiemelt időszakban 3 db)
Emellett üzemelnek a gyógykezelések és a masszázsok is.

Aktuálisan üzemelő medencék aktuális listája itt.

 Mezőkövesden gyógyfürdő, szezonálisan üzemelő strand és csúszdapark, fedett élményfürdő és uszoda várja a teljes fürdőélményre vágyó vendégeket. A kitűnő összetételű mezőkövesdi gyógyvízre építve pedig számos gyógyászati kezelés is igénybe vehető a Zsóry fürdőben.

A fürdő belépőjegy árait itt találja.
A nyitvatartásért ide kattintson.
A fürdő Észak-Magyarország egyik legnépszerűbb gyógyfürdője. A település termálvize 1968-ban kapta meg a gyógyvíz minősítést, a fürdőt pedig 1983-ban nyilvánították gyógyfürdővé. A fürdő és környéke 2013-ban megkapta a gyógyhely minősítést.
Gyógyfürdő
A Zsóry fürdő gyógyvizének kéntartalma Magyarország összes gyógyvize közül a legmagasabb. A kitűnő összetételű mezőkövesdi gyógyvíz reumás megbetegedések, ízületi gyulladások és kopások, női betegségek enyhítésére, gyógyítására alkalmas. A fürdő medencéi közül a három különböző hőfokú fedett gyógymedence, a kiúszón keresztül is elérhető külső élménymedence, a külső gyógyvizes medence, a „Nosztalgia” gyógymedence, 2 fedett gyermekpancsoló és a fedett pezsgőfürdő egész évben üzemelnek, használatukat az alap belépőjegy tartalmazza.
Élményfürdő és uszoda
A Zsóry fürdő felújított uszodáját és új élményfürdőrészlegét 2017. elején adták át. Egész évben, reggel hattól kilenc óráig úszóbérlettel látogatható az uszoda, az élményfürdő fél tízkor nyit és este hatig tart nyitva, használatához az alapjegyen mellé kiegészítő belépőjegyet kell váltani. Az élményfürdőben 400 négyzetméter vízfelületű élménymedencében számtalan élményelem- pezsgőágyak, hidromasszázs fülkék, csésze alakú pezsgőmedence, nyakzuhatagok, sodró folyosó, hullámmedence, csúszdák biztosítják a kellemes kikapcsolódást. Az úszómedence 33 méter hosszú 26-28°C-os vízhőmérsékletű, egész évben igénybe vehető.  A fedett rész három óriáscsúszdát is rejt.
Élményfürdő
Strandfürdő
A Zsóry strandon minden korosztályra gondoltak. Az ikermedence, a körmedence, a hullámmedence és a gyermekmedencék az egész család strandigényeit lefedik. Az ikermedencét, mely a strand központi medencéje, 2 gyógymedence, egy csúszdás családi élménymedence, egy sekély medence és egy gyermek pancsoló alkotja. Nyári szezonban üzemel a fürdő legnagyobb vízfelületű medencéje, 4 pontján különböző élményelemekkel felszerelt körmedence, a hullámmedence, és egy vízeséssel, nyakdögönyözővel és csúszdával rendelkező gyermekmedence is.
Csúszdapark
A 2018. június 16-tól használható új szabadtéri csúszdaparkban a bátrabbak kipróbálhatják a varázsalagút, az inga, az anakonda, az ufó vagy akár a 4 pályás versenycsúszdát is.
Csúszdapark
Wellness és gyógyszolgáltatások
A Zsóry fürdő változatos szaunavilággal várja vendégeit. Bioszauna, finn és infra szaunák, gőz-, aroma és sókabin mellett pezsgőfürdő, terápiás medence és különféle wellness masszázsok járulnak hozzá a vendégek kellemes időtöltéséhez, lazításához.
A fürdőben az orvosi gyógymasszázs, gyógyvizes gyógymedence, súlyfürdő, tangentor, iszappakolás, kádfürdő, szénsavkád NEAK (volt OEP) támogatással is elérhetőek.
 

Járja be a Zsóry fürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

Beltéri medencék:

Tekintse meg a szabadtéri, nyitott medencéket is!A szaunavilág:


Íme néhány 360 fokos kép a csúszdaparkról, játszótérről és a hullámmedencéről.
 

Nézze meg a Zsóry fürdőről készült videókat is!

A csúszdapark:

A Zsóry fürdő madártávlatból: 

Hova kiránduljunk a környéken?
„Kövesd a legendát és leld meg a női fejfedőt!” címmel felfedező játékot dolgozott ki a mezőkövesdi Tourinform iroda, melynek segítségével a vendégek bepillantást nyerhetnek a matyók világába. A Mezőkövesd belvárosában található egyedi településszerkezetet megőrző Hadas városrészben számos parasztház maradt fenn a lakóházak közt, melyek ma kézműves alkotóházként működnek. A Matyó Múzeumban a matyó hímzést és a matyók életének hétköznapjait, ünnepeit bemutató kibővített, gazdag kiállítást látogathatják. A Kavicsos-tó körüli szabadidőpark a város kedvelt zöld területe, meghatározó helyszíne a kiemelt városi rendezvényeknek. A város programjairól itt tudnak tájékozódni. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében