Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Éjszakai fürdőzés
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Nyugdíjas kedvezmény
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda

Ünnepi nyitva tartás:  
2019. december 24-25. Zárva 

2019. december 26-30. 7.30-18.00  (délutános, csoportos és Szaunavilág munkanapokon, Élményfürdő munkanapokon jegyek nem válthatók) 
2019. december 31. 7.30-13.00 (délutáni belépőjeggyel látogatható a fürdő) 
2020. január 1.  11.00-18.00 (délutáni belépőjeggyel látogatható a fürdő) 

Mezőkövesden gyógyfürdő, szezonálisan üzemelő strand és csúszdapark, fedett élményfürdő és uszoda várja a teljes fürdőélményre vágyó vendégeket. A kitűnő összetételű mezőkövesdi gyógyvízre építve pedig számos gyógyászati kezelés is igénybe vehető a Zsóry fürdőben.

A fürdő belépőjegy árait itt találja.
A nyitvatartásért ide kattintson.
A fürdő Észak-Magyarország egyik legnépszerűbb gyógyfürdője. A település termálvizét 1939-ben tárták fel. A fürdő első termálmedencéjét 1940-ben adták át. A település termálvize 1968-ban kapta meg a gyógyvíz minősítést, a fürdőt pedig 1983-ban nyilvánították gyógyfürdővé. A fürdő és környéke 2013-ban megkapta a gyógyhely minősítést.

Gyógyfürdő

A Zsóry fürdő gyógyvizének kéntartalma Magyarország összes gyógyvize közül a legmagasabb. A kitűnő összetételű mezőkövesdi gyógyvíz reumás megbetegedések, ízületi gyulladások és kopások, női betegségek enyhítésére, gyógyítására alkalmas. A fürdő medencéi közül a három különböző hőfokú fedett gyógymedence, a kiúszón keresztül is elérhető külső élménymedence, a külső gyógyvizes medence, a „Nosztalgia” gyógymedence, 2 fedett gyermekpancsoló és a fedett pezsgőfürdő egész évben üzemelnek, használatukat az alap belépőjegy tartalmazza.

Élményfürdő és uszoda

A Zsóry fürdő felújított uszodáját és új élményfürdőrészlegét 2017. elején adták át. Egész évben, reggel hattól kilenc óráig úszóbérlettel látogatható az uszoda, az élményfürdő fél tízkor nyit és este hatig tart nyitva, használatához az alapjegyen mellé kiegészítő belépőjegyet kell váltani. Az élményfürdőben 400 négyzetméter vízfelületű élménymedencében számtalan élményelem- pezsgőágyak, hidromasszázs fülkék, csésze alakú pezsgőmedence, nyakzuhatagok, sodró folyosó, hullámmedence, csúszdák biztosítják a kellemes kikapcsolódást. Az úszómedence 33 méter hosszú 26-28°C-os vízhőmérsékletű, egész évben igénybe vehető.  A fedett rész három óriáscsúszdát is rejt.
Élményfürdő

Strandfürdő

A Zsóry strandon minden korosztályra gondoltak. Az ikermedence, a körmedence, a hullámmedence és a gyermekmedencék az egész család strandigényeit lefedik. Az ikermedencét, mely a strand központi medencéje, 2 gyógymedence, egy csúszdás családi élménymedence, egy sekély medence és egy gyermek pancsoló alkotja. Nyári szezonban üzemel a fürdő legnagyobb vízfelületű medencéje, 4 pontján különböző élményelemekkel felszerelt körmedence, a hullámmedence, és egy vízeséssel, nyakdögönyözővel és csúszdával rendelkező gyermekmedence is.

Csúszdapark

A 2018. június 16-tól használható új szabadtéri csúszdaparkban a bátrabbak kipróbálhatják a varázsalagút, az inga, az anakonda, az ufó vagy akár a 4 pályás versenycsúszdát is.
Csúszdapark

Wellness és gyógyszolgáltatások

A Zsóry fürdő változatos szaunavilággal várja vendégeit. Bioszauna, finn és infra szaunák, gőz-, aroma és sókabin mellett pezsgőfürdő, terápiás medence és különféle wellness masszázsok járulnak hozzá a vendégek kellemes időtöltéséhez, lazításához.
A fürdőben az orvosi gyógymasszázs, gyógyvizes gyógymedence, súlyfürdő, tangentor, iszappakolás, kádfürdő, szénsavkád NEAK (volt OEP) támogatással is elérhetőek.

Szállások a fürdő közelében


Szállásajánló

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness****

Mezőkövesd
Fürdő a közelben: Zsóry Gyógy- és Strandfürdő
wellnesswellness
gyógygyógy
állatbarátállatbarát