Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók További ajánlatok

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Éjszakai fürdőzés
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő fedett része egész évben, strandja és csúszdaparkja pedig a nyári hónapokban üzemel. A mezőkövesdi fürdőben különféle medencék, élményelemek, wellness és gyógyászati szolgáltatások garantálják a vendégek kikapcsolódását.
A fürdő Észak-Magyarország egyik legnépszerűbb gyógyfürdője. A település termálvizét 1939-ben tárták fel. A fürdő első termálmedencéjét 1940-ben adták át. A település termálvize 1968-ban kapta meg a gyógyvíz minősítést, a fürdőt pedig 1983-ban nyilvánították gyógyfürdővé.

Szolgáltatások

A külső élmény- és gyógymedencék egész évben igénybe vehetőek, a strand május 1-jén nyílik meg, az ikermedence pedig általában húsvéttól üzemel. A hullámfürdő medence, az élményelemekkel (csúszda, zuhatagok, sodrófolyosó, dögönyöző) gazdagított körmedence és a gyermekmedence (vízesés, gomba, csúszda) júniustól látogatható. A strandon játszótér, óriássakk és strandröplabda pálya is található.
A fürdőben folyamatos fejlesztések zajlanak. 2005 májusában nyílt meg a gyógyászati részleg, amely egész évben várja a gyógyulni vágyókat. 2011-ben adták át a szaunavilágot, ahol a hagyományos finn szauna és gőzkabin mellett bioszauna, infraszauna, aroma kabin és sókabin áll a vendégek rendelkezésére. A szaunázás utáni felfrissülést a jégkút és a merülőmedence szolgálja. Ezek mellett jakuzzi és terápiás medence is igénybe vehető a fürdőben.
Az új, egész évben nyitvatartó fedett élményfürdő minden korosztály számára biztosítja az igényeknek megfelelő élményelemeket: pezsgőágyak, hidromasszázs fülkék, csésze alakú pezsgőmedence, nyakzuhatagok, sodró folyosó, hullámmedence és 3 csúszda (Családi csúszda, Zsóry kígyó, Sárga gyík) is várja a fürdő vendégeit. A medencét körülölelő galérián kihelyezett pihenőágyak szinén garantálják a kellemes relaxálást.
A 2018. június 16-tól használható új szabadtéri csúszdaparkban a bátrabbak kipróbálhatják a varázsalagút, az inga, az anakonda, az ufó vagy akár a 4 pályás versenycsúszdát is.

Szállások a fürdő közelében


Szállásajánló

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness****

Mezőkövesd
Fürdő a közelben: Zsóry Gyógy- és Strandfürdő
wellnesswellness
gyógygyógy
állatbarátállatbarát