Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Nyugdíjas kedvezmény
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információkMezőkövesden gyógyfürdő, szezonálisan üzemelő strand és csúszdapark, fedett élményfürdő és uszoda várja a teljes fürdőélményre vágyó vendégeket. A kitűnő összetételű mezőkövesdi gyógyvízre építve pedig számos gyógyászati kezelés is igénybe vehető a Zsóry fürdőben.

A fürdő belépőjegy árait itt találja.


A nyitvatartásért ide kattintson.


A fürdő Észak-Magyarország egyik legnépszerűbb gyógyfürdője. A település termálvize 1968-ban kapta meg a gyógyvíz minősítést, a fürdőt pedig 1983-ban nyilvánították gyógyfürdővé. A fürdő és környéke 2013-ban megkapta a gyógyhely minősítést.

Gyógyfürdő

A Zsóry fürdő gyógyvizének kéntartalma Magyarország összes gyógyvize közül a legmagasabb. A kitűnő összetételű mezőkövesdi gyógyvíz reumás megbetegedések, ízületi gyulladások és kopások, női betegségek enyhítésére, gyógyítására alkalmas. A fürdő medencéi közül a három különböző hőfokú fedett gyógymedence, a kiúszón keresztül is elérhető külső élménymedence, a külső gyógyvizes medence, a „Nosztalgia” gyógymedence, 2 fedett gyermekpancsoló és a fedett pezsgőfürdő egész évben üzemelnek, használatukat az alap belépőjegy tartalmazza.

Élményfürdő és uszoda

A Zsóry fürdő felújított uszodáját és új élményfürdőrészlegét 2017. elején adták át. Egész évben, reggel hattól kilenc óráig úszóbérlettel látogatható az uszoda, az élményfürdő fél tízkor nyit és este hatig tart nyitva, használatához az alapjegyen mellé kiegészítő belépőjegyet kell váltani. Az élményfürdőben 400 négyzetméter vízfelületű élménymedencében számtalan élményelem- pezsgőágyak, hidromasszázs fülkék, csésze alakú pezsgőmedence, nyakzuhatagok, sodró folyosó, hullámmedence, csúszdák biztosítják a kellemes kikapcsolódást. Az úszómedence 33 méter hosszú 26-28°C-os vízhőmérsékletű, egész évben igénybe vehető.  A fedett rész három óriáscsúszdát is rejt.
Élményfürdő

Strandfürdő

A Zsóry strandon minden korosztályra gondoltak. Az ikermedence, a hullámmedence és a gyermekmedencék az egész család strandigényeit lefedik. Az ikermedencét, mely a strand központi medencéje, 2 gyógymedence, egy csúszdás családi élménymedence, egy sekély medence és egy gyermek pancsoló alkotja. Nyári szezonban üzemel a hullámmedence, és egy vízeséssel, nyakdögönyözővel és csúszdával rendelkező gyermekmedence is.

Csúszdapark

Az új szabadtéri csúszdaparkban a bátrabbak kipróbálhatják a varázsalagút, az inga, az anakonda, az ufó vagy akár a 4 pályás versenycsúszdát is.
Csúszdapark

Wellness és gyógyszolgáltatások

A Zsóry fürdő változatos szaunavilággal várja vendégeit. Bioszauna, finn és infra szaunák, gőz-, aroma és sókabin mellett pezsgőfürdő, terápiás medence és különféle wellness masszázsok járulnak hozzá a vendégek kellemes időtöltéséhez, lazításához.
A fürdőben az orvosi gyógymasszázs, gyógyvizes gyógymedence, súlyfürdő, tangentor, iszappakolás, kádfürdő, szénsavkád NEAK (volt OEP) támogatással is elérhetőek.
 

Járja be a Zsóry fürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

Beltéri medencék:

Tekintse meg a szabadtéri, nyitott medencéket is!A szaunavilág:


Íme néhány 360 fokos kép a csúszdaparkról, játszótérről és a hullámmedencéről.
 

Nézze meg a Zsóry fürdőről készült videókat is!

A csúszdapark:

A Zsóry fürdő madártávlatból: 

 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében