Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók

Futóverseny után jól esik és ingyenes is a fürdőzés

2019. 04. 30. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Futhatunk jótékonyságból, indulhatunk a családdal, váltóban a barátainkkal, vagy akár a kutyánkkal is. Országszerte szerveznek olyan futóversenyeket, amelyeket teljesítve akár a közeli fürdőben lazíthatjuk le megterhelt izmainkat, hiszen ingyenesen biztosítanak belépőjegyet a futóknak.

V. Tisza-parti Gyógy-és Élményfürdő Félmaraton

Május 18-án, szombaton rendezik a tiszakécskei fürdő saját futóversenyét, melynek mottója a következő: "Az élet egy futópálya - tedd próbára magad!". Reggel 8.30-tól a gyerekek futamai kezdődnek, 10 órától indulnak a 7 km – 14 km – 21 km-es távok, de aki inkább a barátaival együtt indulna, a félmaraton váltót választhatja. Minden futó a befutót követően egy gyönyörű csepp alakú éremmel lesz gazdagabb, mely igazi tiszakécskei mintával, kékfestő anyagból készül, ezzel jutalmazva minden sportos induló elszántságát. Az érmen kívül rajtcsomag, befutócsomag, chipes időmérés, frissítők, tésztaparti és ingyenes fürdőbelépő is jár a dél-alföldi régió egyik legnépszerűbb fürdőjébe a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőbe, ahol jó idő esetén akár már a szabadtéri medencéket is használhatjuk, gyógyvizes medencéiben megfáradt izomzatunkat is megpihentethetjük.
Futóverseny után jól esik és ingyenes is a fürdőzés

Gyulai Várfürdő  -  Jótékonysági futás - “Fuss a sérült gyermekekért!”

2019. május 11-én indul a Gyulai Vár elől az a jótékonysági futás, melynek bevételeiből az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület sérült és hátrányos helyzetű gyermekeit támogatják. Olyanokat, akik segítségre szorulnak gyógykezelésükben, felépülésükben, vagy akár céljaik megvalósításában. Futhatunk 42 km-es maratont, félmaratont, 14 és 7 km-t, de váltóban és kerekesszékkel lehet indulni. Az első három helyezett érmes díjazásban részesül, az első 500 nevező egyedileg emblémázott pólót kap ajándékba, emellett a versenyt sikeresen teljesítők / 7km és 21 km, 42km / a Várfürdő szolgáltatásait is térítésmentesen vehetik igénybe. Aquapalotában élmény-, gyógy-, és termálmedencékben ejtőzhetünk a fárasztó nap után.
Futóverseny után jól esik és ingyenes is a fürdőzés
Gyulai Várfürdő

II. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton

2019. május 25-én, Bükfürdőn is jótékonysági futóversenyt rendeznek, két SMA-izomsorvadásban szenvedő kisgyermeket támogatnak a befolyt összegből. Elindulhatunk egyénileg 7 km-en, félmaratonon (21 km), és váltóban is lefuthatjuk a félmaratoni távot. 9.30-tól ingyenes nevezést követően indul a családi futam, 10.30-tól pedig a félmaraton rajtja. Gyereknapi kísérőprogramok is színesítik az eseményt, kirakodóvásár, vidámpark, ugrálóvár, kézműves- és történeti játszóház, arcfestés, Annimal Cannibals és Hooligans koncert. Csepregen fitness, aikido bemutató, bábszínház várja a kísérőket. Díjazzák az első három helyezettet, valamint 21 km-en a legidősebb és a legfiatalabb indulót, a leggyorsabb kerekesszékes versenyzőt, és a leggyorsabb védőfelszerelésben futó tűzoltót is. Minden nevező részére a verseny napjára érvényes napijegyet biztosítanak a Bükfürdő Thermal & Spa-ba, ahol 34 medence közül válogathatunk.
Futóverseny után jól esik és ingyenes is a fürdőzés

IV. Intersport Zalakaros-Kis-Balaton futóverseny

2019. szeptember 21-22. között tartják Zalakaros legnagyobb futóversenyét, melyen 2018-ban több mint 300-an vettek részt. Gyerekek, kutyások ugyanúgy részt vehetnek a futóversenyen, mint a 34 km-t futók, és még váltóban is elindulhatunk. A távokon a különböző korcsoportok, illetve az abszolút női és férfi befutók kerültek díjazásra. Szeptember 21-én a kutyás futás résztvevőinek ingyenes kutyamasszázst, kutyás bemutatókat szerveznek, az egyéni résztvevőknek ingyenes vércukorszint mérést biztosítanak. Az enyhén lejtős-dombos távokon frissítők és masszázs várják a futókat, a vasárnapi távokon egyedi befutó érmet osztanak a helyezetteknek, a rajtcsomagban kedvezménykuponokat, valamint egy 35.000 Ft értékű hotel utalványt is találhatunk. A vasárnapi rajtszámmal vendégek vagyunk egy csésze kávéra is, és minden nevezőnek ingyenes belépési lehetőséget biztosítanak a Zalakarosi Fürdőbe, melynek termálvizes medencéiben és szaunáiban jól esik majd a pihenés és a regeneráció!
Futóverseny után jól esik és ingyenes is a fürdőzés
Képünk illusztráció
Nyitókép: Bükfürdő Thermal & Spa

Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide