Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Harkány - ezért lesz kihagyhatatlan augusztusban itt fürdőzni

2019. 08. 06. 19:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Az augusztusi forróságban egy igazi, frissítő oázis a Harkányi Fürdő, ahol nemcsak azúrkék színű, hűsítő strandmedencék és a hatalmas csúszdapark, de szuper programok is várják a nyaralókat - korhatár nélkül!
Magyarország egyik legszebb régiójában található a Harkányi Gyógyfürdő, amely immár 200 éve fogadja a felfrissülni és gyógyulni vágyókat a Föld minden tájáról. A világhírű gyógyvíz mellett a kellemes természeti környezet, az árnyas őspark és a mediterrán klíma is különleges élményt nyújt az idelátogatóknak akár egyedül, akár családtagjaikkal érkeznek.
Harkány - ezért lesz kihagyhatatlan augusztusban itt fürdőzni

Vakáció és élmények a maximumon

A harkányi fürdőparadicsom nagyszerű kikapcsolódási lehetőségekkel készül a kisgyermekes családok számára: a kicsik szórakozásáról a nyitott gyerekmedencék, a 7 pályás csúszdapark, és a jól felszerelt játszótér mellett hétvégi családi élményprogramok is gondoskodnak a vakáció utolsó hónapjában. A Harkány+ hétvégéken szakképzett animátorok által vezetett kreatív foglalkozások, arcfestés, halacska halászat játék és szerencsekerék várják a résztvevőket. Az augusztus 10-én a Fürdőbe látogató Kalandra fel! Nickelodeon játékparkban pedig különleges ügyességi versenyeken, mókás akadálypályákon és talányos memóriajátékokon tesztelhetik tudásukat a strandolók.
Augusztusban zárul a három fordulós Csúszdabajnokság is, amelynek versenyein akár a család minden tagja próbára teheti csúszdázási képességeit és 5 kategóriában küzdhetnek meg a fődíjakért, a 2020-as strandbérletekért!
Harkány - ezért lesz kihagyhatatlan augusztusban itt fürdőzni

Harkányi Hosszú 7vége számtalan meglepetéssel

Hogyan készül a Harkányi Fürdő a leghosszabb augusztusi hétvégére? Finom lángossal, hűsítő fröccsel, sörrel és természetesen sok-sok zenével! Érdemes még egyszer gondtalanul élvezni az idei nyár örömeit a Harkányi Hosszú 7végén augusztus 17. és 20. között, ahol Kökény Attila, a Stolen Beat, Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, a Rudán Joe Akusztik Band és a Supernem gondoskodnak a forró hangulatról. Emellett szórakoztató versenyek, sportprogramok és gyerekelőadások is gazdagítják a 4 napos ünnepet.
Harkány - ezért lesz kihagyhatatlan augusztusban itt fürdőzni

Testi-lelki feltöltődés, kedvezményes kezelések

Szezontól függetlenül, egész évben kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a folyamatosan bővülő wellness és spa szolgáltatások, amelyeket egyre többen vesznek igénybe a gyógyszolgáltatások mellett a nemzetközi hírű fürdőben. A testi-lelki feltöltődésre vágyó vendégek minden hónapban különböző kedvezményes kezelések közül választhatnak, a hétvégi szaunaszeánszokon pedig nemcsak a különleges, természetes illatokat élvezhetik, de speciális relax, peeling és testápoló programokon is részt vehetnek.
Harkány - ezért lesz kihagyhatatlan augusztusban itt fürdőzni

Értékes nyeremények várnak gazdára

A Fürdő ezen a nyáron is izgalmas nyereményjátékkal várja a vízimádókat, amelynek során csodás élmények várnak minden résztvevőre: vízben, földön, levegőben! Azok a vendégek, akik akár minden strand- vagy gyógyfürdő-látogatásuk alkalmával regisztrálják a belépőjük vásárlásakor kapott blokkot szeptember 30-áig, részt vehetnek a havi és a záró sorsolásokon is. A fődíj egy egész éves autóhasználat, a havi sorsolások nyertesei pedig Harkányfürdő ajándékokkal, Tensi repülőjegyekkel, Pizza Forte Pécs utalványokkal és HappySkin kozmetikai csomagokkal gazdagodhatnak! Minden, a játékba regisztráló résztvevő egy garantált kedvezménykupont kap ajándékba, amit a Praktiker webshopjában használhat fel. Részletek és regisztráció: Nyereményjáték 2019.
Harkány - ezért lesz kihagyhatatlan augusztusban itt fürdőzni
Kattitson a képre, és nyerje meg az értékes havi nyereményeket vagy a fődíjak egyikét!

Az Év Fürdője szavazás – ráadás nyereménnyel

Az Év Fürdője versenyen 2019-ben is Magyarország legnépszerűbb fürdőit keresik. Idén a Harkányi Gyógyfürdőre szavazók között kisorsolnak egy 2 főre szóló 2 éjszakás fantasztikus pihenést a harkányi Dráva Hotel****-be, valamint belépőjegyeket a világhírű gyógyvízéről ismert Harkányi Gyógyfürdőbe. Szavazni augusztus 31-ig lehet. További részletek és szavazás itt: azevfurdoje.hu/harkany
Harkány - ezért lesz kihagyhatatlan augusztusban itt fürdőzni
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...