Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Hello Harka! Megnyitott a Harkányi Gyógyfürdő új élményközpontja

2021. 09. 16. 10:20
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés

Még több lehetőség várja a hideg hónapokban Harkányba látogatókat, hiszen nemrégiben átadták a helyi gyógyfürdő legújabb részlegét, a Harka Vízivilágot. 766 négyzetméter vízfelülettel és három új csúszdával bővült az eddig is népszerű, mediterrán hangulatú, számos szolgáltatást nyújtó létesítmény. 

Minden egy helyen

Minden nap reggel 10 és este 8 között várja a látogatókat Harkányfürdő, ahol eddig is egész évben a fürdőzőké volt a főszerep. A helyi gyógyvíz a mozgásszervi megbetegedésben szenvedők körében már évszázadok óta népszerű, jótékony hatása miatt sokan érkeznek a városba gyógyulni, pihenni. Ma már haza is vihetik a látogatók a harkányi víz csodáját, hiszen reumakrém, kéz- és lábápoló krém valamint kénes sampon és kozmetikumok is készülnek hatóanyagaival. 

Az egykori lápon létrehozott fürdőre épült a mai, korszerű gyógyfürdő majd a számos élményelemet felvonultató strand. Ez utóbbi a nyári időszakban csúszdaparkjával vonzott sok családot Harkányba. A csúszdázás, köszönhetően a most átadott Harka Vízivilágnak, most már egész évben folytatódhat!

 

Gyertek gyerekkel!

A Fedett Gyermekvilág két medencéjével és vízi kalandokra csábító kalózhajójával eddig is a legkisebbek kedvence volt, a most megnyitott élményközpont még színesebbé teszi a harkányi fürdőlátogatást a családok számára. Csúszdák, buzgárok és változatos medencék várják a gyermekeket, csak az úszógumit és a fürdőnadrágot kell hozniuk. 

Hello Harka! Megnyitott a Harkányi Gyógyfürdő új élményközpontja

Nyáron a több mint egy hektáros park felfedezése is hatalmas élmény a kicsiknek, itt mindenki találhat magának egy nyugodt részt, ahol élvezheti a napot két csobbanás között. A 2016-ban átadott öt csúszda között akadnak kifejezetten gyors, a nagyobbaknak ajánlott darabok és családi csúszdák is, így minden korosztály kiélvezheti a nagy csobbanásokat. 

 

Télen-nyáron

A harkányi fürdő eddig is egész évben remek szórakozást kínált, de a téli napokon a kinti, nyitott medencék csúszdái és élményelemei sokaknak hiányoztak. A Harka Élményvilág ezt gyökerestül megváltoztatja, hiszen mostantól télen sem kell egyetlen vízi mókáról se lemondani. Folytatódhat az önfeledt pancsolás, csak immár a fedett részen. 

Hello Harka! Megnyitott a Harkányi Gyógyfürdő új élményközpontja

Ha már tél és fürdőzés, akkor érdemes említést tennünk a gyógyfürdő Szanunavilágáról is. Itt gőzkabin, finn szaunák és infraszauna is várja az egészséges életmód híveit. Aki nem szereti vagy nem bírja a szaunázással járó izzadást, hőingadozást, annak is érdemes ellátogatnia ebbe a részlegbe, hiszen tepidárium és hideg valamint meleg Kneipp-medencék is rendelkezésre állnak. 

 

Újdonság és élmény

De a hideg időben az idei évtől egészen biztosan a Harka Vízivilág lesz a fő vonzerő. A két új medence, amelyekhez külső medence csatlakozik számtalan új lehetőséget kínál a pihenni vagy éppen mókázni vágyóknak. 

Hello Harka! Megnyitott a Harkányi Gyógyfürdő új élményközpontja

A vadonatúj Kalandmedence kialakítása lehetővé teszi a lazítást és élményekkel töltődést is. Sodrófolyosó és pezsgőmedence a pihenéshez, a mászófal és az ugrótorony az aktív pihenéshez kínál tökéletes terepet.

Aki teljes lazításra és kényeztetésre vágyik, annak az új élménymedence lesz a kedvence, ebben vízi masszázselemek, nyakzuhanyok, pezsgőpadok emelik feltöltődéssé a heverészést. 

Az új medencék 30-32 fokos hőmérsékletűek, mélységük 0,95 és 1,2 méter között változik. 
 

Kint is jobb

A nyitott strand- és úszómedence kettős funkciót tölt be. Egyfelől módot ad a sportolásra, hiszen több úszóknak kialakított sáv is várja a tempózni vágyókat. Ugyanakkor kényelmes és kellemes helyeket kínál a relaxáláshoz, pihenéshez, nagy beszélgetésekhez.

A bővülés színesíti a kínálatot, de ezzel együtt a harkányi fürdő mediterrán hangulatába és barátságos légkörébe tökéletesen illeszkedik. 

Vár Harkány

Mostantól tehát valóban minden korosztályt kiszolgál és szórakoztat Harkányfürdő az év minden hónapjában. A kicsik a gyermekvilág és a csúszdák, az idősek a gyógyvizes medencék és kezelések miatt lesznek lelkes hívei a fürdőnek, ahol mostantól a hidegebb napokon is valódi élmény a fürdőzés.

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...