Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Indul az éjszakai fürdések szezonja Harkányban

2018. 10. 05. 19:50
Forrás: harkanyihirek.hu
Fürdőzés
Október 13-án veszi kezdetét a téli fürdések idénye a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben. Idén négy alkalommal lehet csobbanni Harkányban, utoljára egy előszilveszteri bulin.
A harkányi látványfürdőben másfél éve tartanak zenés éjszakai fürdéseket, köztük szilveszteri bulit, vagy éppen Valentin napot. A sorozat tavaly annyira népszerű volt, hogy a gyógyfürdő két kültéri, melegvizes medencéjét is meg kellett nyitni a rendszerint este nyolctól éjfélig bulizó közönség előtt.
Indul az éjszakai fürdések szezonja Harkányban
A harkányi fürdő vendégeinek október 13-tól idén még négy alkalommal nyílik lehetősége a bár-, illetve a DJ pult előtt csobbanni. A zenés éjszakai fürdőzések alkalmával a szauna, és a masszázs szolgáltatások is elérhetőek.
Zsadányi Zsolt, a fürdő igazgatóságának tagja a Harkányi Híreknek jelezte: az utóbbi téli-tavaszi szezonban hozzávetőlegesen kétezren keresték fel e hétvégi estéken az élményfürdőt, mely idén is változatlan árú esti belépővel és az elsőknek járó akciókkal várja a vendégeket.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem