Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Marad a durva hőség, de így talán könnyebb kibírni

2015. 08. 13. 07:04
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Ismét nyakunkon a kánikula, egészen vasárnapig tart a hőségriadó. Éppen ezért egész hétvégén érdemes lesz a medencében hűsölni.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szombaton és vasárnap is 38 fokig kúszhat a hőmérő higanyszála. Éppen ezért Az Év Fürdője csapata szombaton és vasárnap is az Aquaworldben fog hűsölni és teljes gőzzel népszerűsíti majd a hazai fürdőket. Ha szeretne wellness hétvégét, Fabulon termékeket vagy bikini utalványt nyerni, esetleg szívesen hazavinne egyet a szuper Az Év Fürdője frizbik közül, akkor keresse Az Év Fürdője standot az Aquaworldben.

Az Év Fürdője szavazásról

2015 nyarán először, de hagyományteremtő jelleggel, a Magyar Fürdőszövetség támogatásával, közönségszavazást szervez a termalfurdo.hu, melynek keretein belül Magyarország legjobb fürdőit keresi. A verseny során közel kétszáz hazai fürdő – köztük több mint nyolcvan gyógyfürdő – „mérheti össze erejét”. A szavazás célja, hogy ráirányítsa a nagyközönség figyelmét hazánk páratlan termálvízkincsére, az arra épült nagyszerű fürdőkre és magára a fürdőzésre.
A közönségszavazás június 4-én kezdődött és egészen kora őszig, szeptember 30-ig tart, a nyertes fürdők neveit a Magyar Fürdőkultúra napjának előestéjén, október 9-én hirdetik ki. A szavazás az azevfurdoje.hu oldalon történik.
Fürdőajánló
Aquaworld Resort Budapest
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...