Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Aquaworld Resort Budapest
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő, Uszoda
Árak és információk

Az Aquaworldben a szezonálisan üzemelő kinti gyermekmedence és úszómedence az időjárás függvényében októberig  tart nyitva, a szabadtéri élménymedence pedig egész évben üzemel.

Őszi karbantartások:

 • Belső úszómedence
  Lezárva: 2023. szeptember 4 - 5. között
  Várható nyitás: 2023. szeptember 6.
 • Hullámmedence 
  Lezárva: 2023. szeptember 11-15. között
  Várható nyitás: 2023. szeptember 16. 
 • Ugrómedence
  Lezárva: 2023. szeptember 20 - 22. között
  Várható nyitás: 2023. szeptember 23.
 • Külső élménymedence
  Lezárva: 2023. szeptember 25 - 26. között
  Várható nyitás: 2023. szeptember 27.
 • Belső gyerekmedence
  Lezárva: 2023. szeptember 25.
  Várható nyitás: 2023. szeptember 26.
 • Belső élménymedence
  Lezárva: 2023. október 2 - 3. között
  Várható nyitás: 2023. október 4. 
 • Családi- és Hagyma csúszda
  Lezárva: 2023. szeptember 27. 
  Várható nyitás: 2023. szeptember 28.

Az Aquaworld Resort Budapest fedett élményfürdőben egész évben 15 medence és 11 darab, összesen közel 1 kilométer hosszú csúszda kínál felhőtlen szórakozást.

A fürdő nyitvatartását itt találja.
Az árakról részletesen itt. 
Az Aquaworldbe látogató vendégek különleges élményekben részesülnek. Az Aquaworldben a termálvíz nyugtató, de egyben szórakoztató funkcióját használják arra, hogy kikapcsolódást és aktív időtöltés biztosítsanak a család minden tagja számára.
Tapasztalja meg a vízi kikapcsolódás élményét 15 medencével, a teljes komplexumban pedig összesen 19 medence várja a pihenni és szórakozni vágyó vendégeket, összesen 4 000 m2-es vízfelületen télen és nyáron. A fürdőtér kialakítása során a fürdőzés ergonomiája kapott kiemelt szerepet, az egyedülálló kupola alatt körforgásszerűen alakították ki szolgáltatásokat.

Medencék

Az élményfürdőben két nagy vízfelületű élménymedence kapott helyet sodrófolyosóval, buzgárokkal és különböző beépített vízalatti fekvő felületekkel.
A jakuzzik magasabb hőfokú termálvize a klasszikus ülőfürdőket idézi, biztosítva az izmaink, végtagjaink és szervezetünk regenerálódását, miközben az időszakosan beinduló masszázsfúvókák masszírozzák végtagjainkat.
A hullámmedence óránként induló hullámai a tengerpartra kalauzolnak bennünket, és a homokos tengerpart élményét idézik. A fürdőtérben kialakított gyermekbirodalom változatos programot kínál a kis vendégek számára – a totyogóktól a kamaszokig – a gyermekmedencével, csúszdákkal, csobogókkal és száraz játszótérrel.


Az Aqua Spray Park egy 400 nm-es élményelemekkel teli szabadtéri vizes játszótér, amely a kis vendégeknek szól, az egészen piciktől a kiskamaszokig. Ennek nyitvatartása szezonális és időjárás függő.

Szaunavilág

A Szaunavilág – a fürdő forgatagától elkülönítve – a nyugalom szigete, a testi-lelki egészség megteremtésének helyszíne. 11 különböző egység kalauzol bennünket a szaunakultúra rejtelmeibe, így nyerhetjük vissza testi és szellemi frissességünket a mindennapokhoz. Rendszerint tematikus szaunaszeánszokon lehet részt venni. 

Csúszdák

A csúszdák télen és nyáron is biztosítják az izgalmakat, köszönhetően annak, hogy nem kell kimennünk a szabadba a csúszáshoz, minden a fedett térben található. A bátrabbak a kamikaze, míg a könnyebb csúszdázásra vágyók az Ufót választhatják a 11 csúszda közül. Az ötemeletes csúszdatorony óriáscsúszdáit, a Hagyma csúszdát és a Hegyi-folyó csúszdát nagyobb gyerekek és felnőttek használhatják, míg a gyermekmedence Hullám és Dzsungel csúszdáját a kisebbekre szabták, de mászófal, labdamedence és akadálypálya is várja itt a gyerekeket. 

Szolgáltatások

Hatalmas szárazföldi játszóbirodalomban, a Bongó Kids Clubban csúszda, mászófal, labdamedence, mini házikó, akadálypálya mellett szakképzett gyermekfelügyelet várja és szórakoztatja a lurkókat. A szolgáltatások között találjuk még a masszázsokat, a Kneipp-taposót, és a sókabint is. Az Aquaworld - Crazy Turtle Dive Center 4 méter mély vizében oktatások és tanfolyamok is segítenek elsajátítani a búvárkodás alapjait, helyes technikáit, fortélyait. Gyerekeknek játékos búvártanfolyamot, haladóknak további képzéseket szerveznek a fürdőben: búvároktató felügyelete mellett gyakorolhatjuk a lebegést, a kiegyenlítést és akár ügyességi feladatokat is megoldhatunk együtt.

Járja be a budapesti Aquaworld-öt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

 

Tekintse meg a fedett medencéket!
Nézze meg a szabadtéri nyitott medencéket is!

Íme néhány 360 fokos kép a strandról és a beltéri medencékről:

 

Nézze meg a fürdőről készült videót is!
 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Aquaworld Resort Budapest aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében