Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Mindjárt itt a strandok éjszakája

2017. 07. 25. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Szeretnének egy napot, amikor nem kell naplementekor összecsomagolni a strandon? Egy izgalmas éjszakát zenével, tánccal és bulival a medence partján? Ha mindehhez van kedvük, akkor a Strandok éjszakáját Önöknek találták ki!
 
A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére 8. alkalommal rendezik meg július 28-án a Strandok Éjszakáját. Az országban számos létesítmény várja jobbnál jobb programokkal, egyedi kedvezményekkel és éjszakába nyúló nyitvatartással a vendégeit. A programban évről évre több fürdő vesz részt, az ország minden táján van miből választanunk. A programban résztvevő fürdők ilyenkor éjfélig, vagy akár tovább is nyitva tartanak és sok esetben különleges wellness szolgáltatásokkal, masszázsokkal is készülnek. A fürdőzés és strandolás örömei mellett zenészek, DJ-k, előadóművészek valamint filmvetítés, játék és tánc várja azokat, akik egyetértenek abban: a nyáresti szórakozás csak a strandon lehet teljes! A Magyar Fürdőszövetség honlapján megtalálják, pontosan mely létesítmények csatlakoztak az eseményhez, de néhány programot mi is összegyűjtöttünk önöknek!
A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban július 28-án koktélokkal, zenés bulival és koncertekkel várják a péntek esti medencés partyra vágyó vendégeket. A jó hangulatról az Acoustic Planet zenekar és a Groovehouse gondoskodik. A program este nyolckor indul és egészen éjfélig tart. Az éjszakai fürdőzés mellé koktélokat és némi harapnivalót is kínál a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum. A Strandok éjszakáján a belső élménymedencéket és a Négy évszak medencét vehetik igénybe az idelátogatók. Részletek: Strandok Éjszakája Bükfürdőn!
Mindjárt itt a strandok éjszakája
Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum
A Strandok éjszakájának programkínálatából természetesen nem maradhat ki a fővárosi Aquaworld Resort sem. A csúszdaparadicsom  fergeteges programokkal búcsúzik a júliustól. DJ-vel, lézershow-val és tűzzsonglőrökkel várják vendégeket július 28-án.
Mindjárt itt a strandok éjszakája
Aquaworld
Debrecenben a csodás mediterrán világot lefestő Aquaticum Strandfürdő is zenés programmal készül a „fürdő ünnepre”. A hosszúra nyúló estén zenés bulival, igazi medence partyval várják a látogatókat.
Mindjárt itt a strandok éjszakája
Aquaticum Strandfürdő
Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő a zene helyett az éjszakai mozizást választotta a Strandok éjszakájára. Filmvetítést tartanak az iker medencénél, valamint ingyenes csúszdahasználatot biztosítanak egész estére a vendégeknek a Strandok éjszakáján.
Mindjárt itt a strandok éjszakája
Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő
Az idén 90. születésnapján ünneplő Hungarospa Hajdúszoboszló az évforduló tiszteletére  60% engedményt kap az estére érkező vendégeknek a Strandok éjszakáján. A hullám medencében éjszakai is beindítják majd a hullámverést, a szárazföldön pedig Rácz Gergő ad koncertet az összegyűlt közönségnek.
Mindjárt itt a strandok éjszakája
Hungarospa Hajdúszoboszló
Kisújszálláson, a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőben már szinte hagyomány, hogy óriási bulival búcsúztatják a júliust. Idén egy különleges fesztivállal várják az ideérkezőket. A két napos Kumánia Retró Fesztiválon a fürdőzés mellett a zenéé lesz a főszerep, hiszen fellép Korda György és Balázs Klári, a Kozmix, a PaDöDő, Ed Philips and The Memphis Patrol, Máté Péter eredeti zenekara a Főnix, valamint hajnalig tartó fürdőbállal várja pénteken a táncolni szeretőket a Party Art’sOK, míg a fesztivált a Rádió Max Retró Disco zárja.
Mindjárt itt a strandok éjszakája
Kumánia Gyógy- és Strandfürdő
 Nyitókép: Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum