Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Új csúszdapark épül tinédzsereknek Zalakaroson

2016. 03. 13. 10:10
Forrás: Turizmus.com
Fürdőzés
Elsősorban a kamasz korosztályra gondolva fejleszti kínálatát a Gránit Gyógyfürdő Zrt.: a strand területén várhatóan a strandszezon kezdetére készül el a jelenlegi elemek kibővítésével az a csúszdapark, mely várhatóan a 14 éven felüli korosztály számára kínál izgalmas időtöltést.
A nettó 300 millió forintos beruházást a Gránit Gyógyfürdő Zrt. saját költségén valósítja meg. Összességében több mint 400 méter új csúszda attrakció létesül, a legmagasabb indító pont 18 méter magasan helyezkedik majd el.
Az öt új elem között többegyedi lesz a dunántúli fürdők kínálatában. Az egyik az úgynevezett Magic Tunnel - Varázsalagút csúszda. A zárt rendszerű, 133,46 m hosszú építmény a magyarországi fürdők kínálatában is egyedülálló, különleges fény effektjeinek, kialakításának köszönhetően. Zárt és nyitott részek váltakoznak majd az úgynevezett UFO csúszdán, melyen 105,5 méter hosszan csúszhatnak a vendégek. Épül ezeken kívül egy 47,8 méter hosszú kamikaze csúszda, egy átlátszó, úgynevezett Turbo-csúszda (67,8 méter), illetve egy 84,7 méter hosszú inga+rafting.
A kicsik számára továbbra is remek lehetőséget rejteget a nyári időszakban a Vízipók-Csodapók strandi élmény részleg, a hozzá tartozó kölyökklub és játszóház, valamint az aprónép szórakoztatásáról gondoskodó animátor csapat.

Szóljon hozzá