Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Új óriáscsúszdája van a lipóti fürdőnek

2018. 06. 22. 10:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A vadonatúj attrakció az izgalmas, Rock and Roll óriáscsúszda nevet kapta. Az újdonsággal immár hat óriáscsúszda várja a Lipóti Termál- és Élményfürdőbe érkezőket.
Múlt hét szombat (2018. 06. 16.) óta a Győr-Moson-Sopron megyei Lipót fürdőjének valamennyi nyári szolgáltatása elérhető. Ekkor nyitották meg ugyanis a nagy strandmedencét, amelyhez kapcsolódva várja a hat óriáscsúszda a csobbanni vágyókat. A legújabb, a Rock and Roll, fajtáját tekintve egy ingacsúszda.
Új óriáscsúszdája van a lipóti fürdőnek
A tíz hektáron fekvő termálfürdőt az ország egyik legmodernebb fürdőjeként tartják számon. A létesítmény az óriáscsúszdás strandmedencén kívül két gyógyvizes medencével, egy úszómedencével, gyermekmedencével, egy élménymedencével (sodrófolyosó, pezsgőfürdő, masszázságy, vízesés, nyakzuhany), és egy vízi játszóparkkal várja a strandolókat. A családok körében egyedi környezete miatt is olyan népszerű fürdő területén patak, vízimalom és egy gyönyörű sziget is található, amelyben egy szauna működik.
Új óriáscsúszdája van a lipóti fürdőnek
Képek forrása: lipotfurdo.hu