Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Visszatér a rekkenő hőség, így lehet túlélni

2015. 08. 06. 08:58
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Vasárnap akár 37 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála. Ha még nem tudja, hol fog lehűlni, adunk egy remek tippet.
Ez a nyár valóban a rekkenő hőségről szól, ismét visszatért a kánikula; az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap akár 37 fok is lehet.
Ilyen tikkasztó időben kár volna a négy fal között ülni, érdemes inkább egy hűs medencepartot keresni. Az Év Fürdője csapata is ezt fogja tenni a Palatinuson, ahol teljes erőbedobással népszerűsíti majd a hazai fürdőket. Ha szeretne nyerni egy wellness hétvégét, vagy szívesen hazavinne egyet a szuper Az Év Fürdője frizbik közül, akkor keresse Az Év Fürdője standot a Palatinuson.

Az Év Fürdője szavazásról

2015 nyarán először, de hagyományteremtő jelleggel, a Magyar Fürdőszövetség támogatásával, közönségszavazást szervez a termalfurdo.hu, melynek keretein belül Magyarország legjobb fürdőit keresi. A verseny során közel kétszáz hazai fürdő – köztük több mint nyolcvan gyógyfürdő – „mérheti össze erejét”. A szavazás célja, hogy ráirányítsa a nagyközönség figyelmét hazánk páratlan termálvízkincsére, az arra épült nagyszerű fürdőkre és magára a fürdőzésre.
A közönségszavazás június 4-én kezdődött és egészen kora őszig, szeptember 30-ig tart, a nyertes fürdők neveit a Magyar Fürdőkultúra napjának előestéjén, október 9-én hirdetik ki. A szavazás az azevfurdoje.hu oldalon történik.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...