Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

A Dagály Fürdőben újra megnyílik a termálmedence

2023. 04. 08. 14:54
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Április 7-én, pénteken újra használatba vehették a vendégek a közkedvelt Dagály Fürdő egyik termálvizes medencéjét. Igaz, egyelőre csak tesztüzemben, és minde kiderült csak átmeneti időre. A medence április 17-én bezárt, de 22-én ezúttal végleg megnyílik.

A fürdő méltán népszerű gyógy- és termálvizes medencéi több hónapon keresztül nem voltak használhatóak felújítás miatt. Végre azonban az egyik termálmedence újra használatba vehető.

A fürdő egy kurta Facebook posztban adta hírül, hogy  április 7-től újra a vendégek rendelkezésére áll a Dagály Fürdő egyik termálmedencéje. Ez a két termálmedence közül a melegebb vizű, amely rendes körülmények között 36 fokos vizet tartalmaz.

 

A másik, eredetileg 34 fokos vízzel töltött medencében továbbra is folyó felújítás olyan porral és zajjal járt, hogy április 17-én a fürdő a már kész medence lezárása mellett döntött.

 

Úgy tűnik azonban, hogy a munkálatok olyan fázisba kerültek, amelyek már nem zavarják a fürdőzést, ugyanis a fürdő legújabb Facebook posztja szerint a termálmedencét ezúttal végleg megnyitják április 22-én, szombaton.

Reméljük, a fürdőzők mostantól sokáig élvezhetik a kellemes termálvizet.

 

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...