Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

A Palatinus strand lesz ezen a nyáron a budapesti partyélet epicentruma

2021. 06. 29. 14:05
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Aki a fürdőzést és a bulizást szerette volna összekapcsolni, az eddig elsősorban a Rudast, a Széchenyit vagy a Lukácsot próbálhatta ki. Ezen a nyáron azonban érkezik a Palaland. A Palatinus strandon csapathatjuk 5 nyári vasárnapon.

A Palatinus strand és a Funkyzeit Events idén közösen megálmodták a főváros eddigi leglazább medencés programsorozatát a forró nyári hónapokra. Ez a Palaland: újhullámos strand élmény, nyári utópia, világbéke, kultúrmisszió. 

 

A kezdeményezés azzal a motivációval született, hogy a fürödni és fesztivál hangulatra vágyóknak végre ne kelljen kompromisszumot kötnie a forró nyári hétvégéken, a Palatinus strand pedig eddig nem látott arcát mutathassa egy új strand generációnak.

A Funkyzeit Events szervezői, akik az elmúlt években számos izgalmas diszkó parádéért feleltek, régóta keresték a lehetőséget valami igazán vagány, nyári sorozatra.

 

Neves DJ-k pörgetik

2021 nyarán a Funkyzeit csapata a Palatinus strand türkizkék medencéiben ideális nyári rezidenciára talált, ahol a minőségi strandélmény, Budapest belvárosának egyik legszebb környezete és a szexi ütemek fúziója egész napos célállomást jelent minden kikapcsolódni vágyónak. A rendezvénysorozat idén összesen 5 alkalommal várja a vendégeket a gyönyörűen felújított strand medencéiben és partjain, ahol a leglazább zenei produkciókra ringatózás mellett a strand teljes kapacitással, szolgáltatás palettával várja a vendégeket.

A medencék partjain most a house, nudisco és indie dance zenéké lesz a főszerep. A 2021. július 17-i Palaland Grand Openingen a rezidenseken kívül olyan válogatott hazai DJ-ket lehet majd hallani mint például a Fran Palermo együttes szaxofon és vokálosa Yambo, a török származású indie diszkópápa Vedat Akdag, vagy a régóta hallgató és erre az alkalomra visszatérő fekete öves house dj és producer Poli.

 

Csak a bulizóké lesz a Palatinus 6 vasárnapon

A Palalandra basic és VIP belépőket válthatunk.

Utóbbival igénybe vehetjük a fast lane bejutást a fürdőbe, egy welcome italt és koktéljainkat az exkluzív koktélteraszon fogyaszthatjuk el. Ráadásul a VIP karszalag többszöri belépésre jogosít aznap, így akár a Margit-szigeten is eltölthetünk egy órácskát, ha már teljesen kiáztunk.

A belépőkön kívül kedvezményesebb, 2 vagy 3 alkalmas basic bérleteket vásárolhatunk.

Online vásárlás esetén a szervezők 10% kedvezményt biztosítanak mind a belépők, a mind a bérletek áraiból.

 

Időpontok:

  • július 17., 24.
  • augusztus 14., 27.
  • szeptember 10.

 

Ezeken a napokon a fürdő kizárólag Palaland belépővel vagy bérlettel látogatható.

 

További információk és jegyvásálás: https://www.palatinusstrand.hu/palaland

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...