Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Harkány kedvezménnyel köszöni meg az egészségügyi dolgozóknak az áldozatos munkát

2021. 05. 04. 15:15
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő
A frontvonalban dolgozó egészségügyiek 2021. június 15. és december 31. között 1000 Ft-os jeggyel élvezhetik a fürdő szolgáltatásait.
Az elmúlt időszak sokakat megviselt, de legfőképpen azokat az egészségügyi dolgozókat, akik nap mint nap a betegek életéért küzdöttek, és közvetlenül szálltak szembe a vírussal. Éppen ezért Harkány város és a Harkányi Gyógyfürdő vezetősége szeretné megköszönni a covid osztályokon, illetve a frontvonalban dolgozók (orvosok, ápolók, beteghordók, takarítók, mentősök) áldozatos munkáját, mégpedig úgy, hogy alkalmanként kedvezményes, 1000 Ft-os strand- és gyógyfürdő belépőt kínál számukra a 2021. június 15. és december 31. közötti időszakban.
A kedvezmény igénybevételéhez a www.harkanyfurdo.hu honlapról, 2021. június 10-től letölthető formanyomtatványt kell kitöltetni a munkáltatóval, így igazolva azt, hogy a látogató covid osztályon, vagy a mentőszolgálatnál dolgozik. A kitöltött nyomtatvánnyal a kedvezményezettek az év végéig 1000 Ft-ért vásárolhatnak fürdőjegyet.
A Harkányi Gyógyfürdő vezetősége ezen kívül további, mindenki számára elérhető újranyitási kedvezményeket is tervez, melyek részleteit a nyitásig, azaz várhatóan május 20-ig közzéteszik a fürdő és a város honlapjain illetve Facebook oldalain
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...