Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Idén már túl van a 400 ezredik látogatón Bükfürdő, szeptemberben is programokkal várnak

2023. 09. 13. 14:00
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Szeptember elsején sikerült átlépnie az ország második legnagyobb fürdőjének a bűvös számot. A szerencsés vendégeket a fürdő gazdasági igazgatója fogadta és ingyen jegyekkel ajándékozta meg. Szeptemberben két érdekes programmal is vár a fürdő.

A fürdő szeptember 16-án várja a vendégeket éjszakai fürdőzéssel, szauna felöntésekkel, amelyre akár elővételben is meg lehet váltani a jegyet.

 

A fürdőváros egyik legjelentősebb rendezvénye az utóbbi években a Bükfürdő-Csepreg Félmaraton. Erre a fürdő már gőzerőkkel készül, hiszen szeptember 23-án állhatnak rajthoz a sportbarátok. A kihívást nem csak egyedül, hanem 3 fős váltókban is lehet teljesíteni, ráadásul nem a 21 kilométeres táv az egyetlen, amelyen rajthoz lehet állni. Választhatjuk a jóval rövidebb 7 km-es távot is, a gyerekek pedig 500, illetve 1000 méteren is elindulhatnak.

Nevezni szintén lehet online is erre a linkre kattintva.

A rendezvényre, amelyet a Magna Cum Laude zenekar esti koncertje zár le, természetesen nem csak a futókat várják, hanem a szurkolókat, illetve azokat is, akik szeretnék kipróbálni az ország egyik legmagasabb ásványi anyag tartalmú gyógyvizét.

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...