Aktuális akciók
Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Ingyen fogadja az egészségügyben dolgozókat és a pedagógusokat egy Zalakaros közelében található kalandpark

2021. 05. 03. 11:52
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő
A Zobori Élményparkba egész májusban ingyen léphetnek be a frontvonalban dolgozók.
Az elmúlt időszak a lakosságnak, de különösen a frontvonalban dolgozóknak jelentett megpróbáltatást, ezért a Balaton régió legnagyobb élményparkja köszönetnyilvánítása képpen a nyitás első hónapjában az alap szolgáltatásokat tartalmazó kalandjegyet egészségügyi dolgozóknak és pedagógusoknak térítésmentesen biztosítja, továbbá a nyitás napján csak 2021.05.01-jén pedig minden vendég féláron válthat belépőt a Zobori Élményparkba.
A társadalmi felelősségvállalás és az egészségügyi szervezetekkel való szoros együttműködés a cégcsoport tekintetében járványhelyzettől függetlenül elsőszámú szerepet tölt be, szoros együttműködésben áll az ország vezető egészségügyi intézményeivel, az állandó egészségügyi és pedagógus szakszemélyzet egyben pedig a parkban dolgozó csapat szerves részét képezi.
A kedvezmény igénybevételének feltétele a pedagógus ill. egészségügyi dolgozói jogviszonyt igazoló igazolvány jegyvásárláskor történő felmutatása.
A kedvezmény 2021. május 1-31. között lesz érvényes, a Zobori Élménypark nyitvatartási ideje alatt.
A Zobori Kalandpark a Zalakarosi Fürdőtől 13 percnyi autózással elérhető. 
 
Fürdőajánló
Zalakarosi Fürdő
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...