Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Mégsem zár be a csokonyavisontai fürdő - húsvétkor még biztosan nyitva lesz

2022. 04. 14. 17:35
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Egy nap alatt vett jelentős fordulatot a kis somogy megyei fürdő ügye. Szerencsére ezúttal jó irányba.

Április 13-án egy Facebook posztban jelentette be a fürdő, hogy az ellenük irányuló jogi jellegű intézkedések miatt ellehetetlenült a működésük, így határozatlan időre bezárják a kapuikat.

 

Ezzel szemben április 14-re eltűnt a fenti poszt, helyette a fürdőt kedvelők és a közelben található üdülők tulajdonosainak örömére megjelent egy újabb, amely a település önkormányzatára hivatkozva a működés zavartalanságára tesz ígéretet. A poszt így fogalmaz:

 

"A mai napon Csokonyavisonta Község Önkormányzatának Képviselő Testülete, az érintett felekkel történt egész napos egyeztetés után, arra a döntésre jutott, hogy a Fürdő zavartalan működtetését biztosítja, így az nyitva tart a Húsvéti Ünnepek alatt."

 

 

A ebből sajnos nem derült ki egyértelműen, hogy a működés húsvét után is nyitva marad-e a fürdő, azonban az biztos, hogy az ünnepi hétvégére tervezett mind a két programot megtartják. A csokonyavisontai fürdő húsvéti programjáról itt írunk bővebben.

 

Az április 15-én megjelent újabb poszt szerint a fürdő az ünnepek után is a megszokott nyitva tartás szerint üzemel tovább.

Így tehát teljes fordulatot vett a fürdő ügye, és minden működik tovább a megszokott rendben.

 

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Csobbanj a nyárba Zalakaroson!

Ehhez az AquaTherm Hotel most 10% ELŐFOGLALÁSI kedvezményt ad!Megnézem