Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Újra fogad vendégeket a Zsóry Fürdő

2021. 05. 05. 13:03
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő
A kényszerű szünetben a fürdő dolgozói elvégeztek számos karbantartási feladatot, valamint a lehetőségekhez mérten csinosítgatták a fürdő 11 hektáros területét, hogy a vendégeket minél szebb környezetben fogadhassák újra.

A november közepén elrendelt üzemszünetet követően május 4-én fogadhatott újra vendégeket a mezőkövesdi Zsóry Fürdő.

Az ország nagy múltú fürdői közül az elsők közt nyitotta meg kapuit, hogy részlegesen már használhassák a vendégek.

 

Ezeket a medencéket használhatjuk

Első körben a külső és belső gyógyvizes medencék és gyógyászai szolgáltatások indultak újra, melyeket sok mozgásszervi panaszokkal küzdő vendég már nagyon várt. Emellett a használható már a fedett fürdő melletti külső élménymedence is, kiúszási lehetőséggel az épületből. Újdonságként már látható a fedett gyermekmedencék terében elkészült kép nagyméretű falikép, melyek remélhetőleg sok gyermeket ejtenek majd ámulatba. A következő hetekben várható a fedett élményfürdő és uszoda megnyitása, majd azt követően időjárástól függően a strand élmény és gyermekmedencéi.

 

A vendégek és a személyzet biztonságának érdekében a fedett terekben (pénzár, öltözők) szájmaszk viselése továbbra is javasolt. A biztonságos védőtávolság betartására és a kézfertőtlenítők használatára számos helyen feliratok is figyelmeztetik a vendégeket.

A jelenlegi szabályok szerint a fürdőt csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletükben érkező kiskorúak látogathatják.

A fürdő bízik benne, hogy tovább javul járványhelyzet és a közeljövőben enyhítenek majd a korlátozásokon és a nyári szezonra minden vendég számára elérhetővé válik a fürdőzés élménye.

 

A fürdőzést érdemes egy mezőkövesdi városnézéssel is összekötni, ahol már szintén látogathatók múzeumok és a Hadas városrész alkotóházai is.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Családbarát mórahalmi wellness

Utazni, pihenni, wellnessezni mindannyian szeretünk, így a mórahalmi Elixír Medical Wellness Hotel***superior ajánlata tökéletes választás nyárra. Kedvezményes csomagajánlatok 2 fő részére svédasztalos félpanzióval, Medical wellness részleg és a Szent Erzsébet Gyógyfürdő korlátlan használatával.Megnézem