Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Újranyit a Barlangfürdő, másnap már Halloween partyval várnak

2022. 10. 26. 13:18
Forrás: termalfurdo.hu
Hírfürdő

Október 28-án, pénteken, valamivel több mint két heti zárva tartás után nyitja meg a kapuit Miskolctapolca híres fürdője. Szombaton már éjszakai fürdőzés is lesz a Halloween jegyében.

Sokakat megdöbbentett, amikor értesültek róla, hogy a magas energiaárak miatt a miskolctapolcai Barlangfürdő kénytelen volt bezárni. Ez az állapot szerencsére nem sokáig maradt fent. A helyi turizmusban érintett vállalkozások ugyanis az önkormányzattal együttműködve találtak megoldást arra, hogy a város, illetve a térség leghíresebb turisztikai attrakciója újra nyissa a kapuit október 28-án 9 órakor. 

A működés költségei egyelőre december 31-ig biztosítottak, az ezt követő időszakról később döntenek.

A Barlangfürdő már a nyitás másnapján, azaz 2022. október 29-én egy programmal csalogat minket. Miskolcon eddig is népszerűek voltak az éjszakai fürdőzések, ezt a hagyományt folytatják ezúttal is. A nyitás utáni első rendezvényt pedig a Halloweennak szentelik.

Nem csak a dekoráció fog ehhez a témához igazodni, hanem a Barlangfürdő Halloween-i boszorkányával is találkozhatunk, és az éjszakába nyúló szaunaprogramok is a borzongás köré szerveződnek.

Újranyit a Barlangfürdő, másnap már Halloween partyval várnak

 

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Pihentető wellness Tapolcán

Töltsön pár napot a Balaton-felvidék szívében, kattintson a Hunguest Hotel Pelion kedvezményes ajánlatáért!Megnézem