Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Mindig a legjobb formában - pihenés a hétköznapokban

2018. 11. 06. 19:50
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
A pihenés minden életkorban és minden élethelyzetben prioritás, különösen akkor, amikor nincs rá időnk…
Helyesen táplálkozni, sportolni, pihenni: jól ismerjük a kiegyensúlyozott és egészséges élet összetevőit. A munkánkat is hatékonyabbá teszi, ha időről időre sort kerítünk a feltöltődésre, megállunk egy percre, élvezzük az évszakok varázsát. Ráckevén, a Kis-Duna partján ideális, kényelmes és csendes helyet ajánlunk most mindehhez.
Mindig a legjobb formában - pihenés a hétköznapokban
Vajon a hétköznapokban elég figyelmet fordítunk a feltöltődésre? Sokan hajlamosak vagyunk a végletekig feszíteni a húrt, és csak akkor gondolni pihenésre, amikor már „muszáj”. Így, ősszel is megvannak a kifogásaink: munka, iskola, továbbképzés... Szerencsére volt néhány jeles napunk az évnek ebben az időszakában is, amikor pár pillanatra megállhatunk megcsodálni a természetet, lecsendesíteni gondolatainkat.
Azonban vár még az idén azokra is néhány feltöltő hétköznap, akiknek mégsem sikerült kipihenniük magukat az október 23-ai és a november 1-jei hosszú hétvégéken.
Mindig a legjobb formában - pihenés a hétköznapokban
Az aktív pihenés kedvelőinek az október és a november zseniális túrázási és biciklizési lehetőségeket tartogat még, a változó évszak pompás színeibe öltözött fák alatt szívhatjuk magunkba az oxigéndús, friss levegőt.
November 11-i Márton nap környékén gyakoriak a lakomák, amelyeknek tradicionális alapanyaga a liba, ehhez külön legendakör is szövődik. Ki tudja, az ókori római Mars isten szent madarát vagy a keresztény Szent Márton püspököt segítő szárnyast fedezhetjük fel benne?
Mindig a legjobb formában - pihenés a hétköznapokban
December elején pedig elkezdődik az év egyik legszebb időszaka: az advent, amikor lakásunkat és szívünket díszbe öltöztetjük a szeretet ünnepének közeledtére, színes karácsonyfadíszeket készíthetünk és csomagolhatjuk az ajándékokat szeretteinknek.
Ugye, szívesen átélné e feltöltő perceket és békés hangulatot még az ünnepek előtt. Ha Ön is csendes sétákra, az élet programokkal teli pezsgésére, a nyugalom, az elegancia szigetére, netán néhány romantikus napra vágyik a Duna Relax & Event Hotelben megvalósítják álmai pihenését.

Szállásajánló

Duna Relax & Event Hotel****

Ráckeve
Fürdő a közelben: Aqualand Ráckeve
wellnesswellness
természetközelitermészetközeli