Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Töltődjön fel az ünnepek előtt! - A Duna-part télen is csodálatos

2019. 10. 08. 10:03
Forrás: termalfurdo.hu
Hotelvilág
A november-december sokszor már az ünnepre való felkészülésről szó. A bevásárlás, készülődés és rokonlátogatás viszont legalább annyira fárasztó, mint amennyire élvezetes. Ezért arra biztatunk mindenkit, hogy iktasson be néhány pihenő napot, amikor feltölti az elemeket még az ünnepek előtt. Mi legszívesebben a Dunapartra megyünk télen is, mert a víz nyugalmat és békét áraszt. Ön próbálta már a ráckevei Duna Relaxot?

Kint a hűvös, bent a nyugalom

A csípős hidegben jól esik egy séta a Dunaparton, a szálloda ehhez nordic walking botokat is biztosít vendégeinek. Ennél már csak az kellemesebb, amikor a langyos víz körbeöleli az embert és a jakuzzi vízsugarai masszírozzák a fáradt izmokat. Többek között ez az oka, hogy szerintünk a wellness téli műfaj (is). A fürdőzés után egy finom gyógyteával tökéletessé tehető az élmény.

Pihentető kedvezmények

Hogy meghozzák a kedvet a téli pihenéshez, a hétköznapokra nyugdíjas vendégeknek kedvezményes árakkal kedveskedik a ráckevei szálloda. Így bármelyik szerdából vasárnapot varázsolhatunk, hiszen a gasztronómiai élmények, a Duna és a kényeztető wellness mellé társasjátékokat, piaclátogatást is be lehet iktatni. A szórakoztató programok bármely szürke hétköznapból ünnepet csinálnak.

Töltődjön fel az ünnepek előtt! - A Duna-part télen is csodálatos


A víz varázsa

Ahol a sétát a hömpölygő Duna, a délutáni kikapcsolódást pedig az élmény medence zubogása kíséri ott mindenképp beszélnünk kell a folyadék fogyasztás fontosságáról. Ilyenkor ősszel és télen a legélvezetesebb módja a folyadék szükséglet fedezésének, ha gyógyteákat kortyolgatunk. A meleg és egészséges innivaló, amellett hogy finom, számos bajra kínál enyhülést. A szauna méregtelenítő hatását is fokozhatja egy csésze jól megválasztott tea. Még a szaunázás előtt a víz a legjobb választás, utána csipkebogyó vagy citromfű teát ajánlunk.

Aktív pihenés

A Duna Relax az aktív pihenés kedvelőinek is számos lehetőséget kínál a hideg évszakokban. Aki nem szeret hűvös időben kint lenni, annak a jóga és streching foglalkozások jelentik a megoldást. A teljes testet átmozgató gyakorlatsorok nemcsak a kellemes fáradtság élményével ajándékozzák meg a résztvevőket, de a keringést is élénkítik. Az ízületeiket féltő vendégeknek az aquafitness a legjobb választás, hiszen ez az ízület kímélő mozgásforma minden korosztály számára ajánlott.

Töltődjön fel az ünnepek előtt! - A Duna-part télen is csodálatos


Csak egy kis csend

Kiszakadni a város zajából, egy kellemes és nyugodt környezetben feltöltődni, ha wellnessről van szó mindenkinek ez jut eszébe. A Duna Relax felnőttbarát környezet vagyis a nyugalmat és a kényelmet egyaránt garantálja. Pár nap elég ahhoz, hogy megújulva, frissen és energiával telve tudjunk visszatérni az ünnepi készülődést kísérő forgatagba. Érdemes még az adventi időszak előtt élni a lehetőséggel.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Szállásajánló

Duna Relax Hotel****

Ráckeve
Fürdő a közelben: Aqualand Ráckeve
wellnesswellness
természetközelitermészetközeli