Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

A világ legdrágább és legszebb edzőtermei

Nagyobb lenne a motiváció a sportoláshoz, ha olyan edzőteremben edzenénk, ahol egykor Diana hercegnő is izzadt? Ahol sportoló szupersztárok táboroznak? Mit nyújtanak azok az edzőtermek, melyek tagsági díja évente a 7 millió forintot is eléri?

Mely ételek serkentik leginkább az agyműködést?

A megfelelő táplálkozással az agyunkat is frissen tarthatjuk. De melyek lehetnek azok az élelmiszerek, amik leginkább serkentő hatással vannak agyműködésünkre és segíthetnek megelőzni az időskori demencia kialakulását? Mutatjuk.

Itt lesznek a legromantikusabb fürdős programok a héten

Fáklyafényes fürdő, mézes csók szauna élmény, csokiszökőkút: a fürdők Valentin-nap alkalmából különleges éjszakai fürdőzésekkel és páros szauna ceremóniákkal kedveskednek a romantikázni vágyó vendégeknek. Összegyűjtöttük a hét legígéretesebb programjait.

Libaúsztatótól az ördög lábnyomáig – a Dél-Dunántúl fürdőinek története

Ahogy Magyarország nagy része, úgy a csodálatos fekvésű Dél-Dunántúl is rendkívül gazdag gyógy- és termálvizekben. Harkány, Igal vagy Kaposvár fürdője évtizedek óta a legkedveltebbek közé tartozik. Tudták, hogy nagy részük véletlenül vált ismertté?

A legkülönlegesebb szauna hagyományok a világ körül

Egy forró fürdő Japánban, gőzfürdő egy autentikus orosz bányában, lazulás egy finn füstszaunában? Melyiket próbálná ki? Nem mindennapi fürdő és szauna szemlére invitáljuk.

A világ legegyedibb szaunája, a Grotto szauna

Magán szauna a világ végén a vízpart mellett sziklába ágyazva egy magánszigeten, ami inkább tűnik egy ősi barlangnak? Kanadában semmi sem lehetetlen. Kívül egyenes, szigorú váz, belül görbe, lágy belső tér. A kilátás pedig magáért beszél.

Hosszú Katinka hosszútávúszó csapathoz csatlakozik a hétvégén

Hosszú Katinka is díszvendég lesz a most szombati, negyedik alkalommal meghirdetett, 24 órás kecskeméti úszóeseménynek.

Szlovákia legjobb wellness lehetőségei

Hol fürdőzne szívesebben? A Magas-Tátra lábánál a sípályák mellett, vagy egy barlangban? Egy eredeti sörfürdőben? A gyerekekkel egy hatalmas vízi paradicsomban, a szülőkkel a 21 gyógyfürdő valamelyikében?

Rendszeres masszázzsal a nyugodt életért

A stressz elűzése a hosszú, egészséges élet titka – tartják sokan és nem is tévednek. De vajon hogyan tehetjük a mai világban stresszmentessé a hétköznapjainkat? Ha a gondokat nem is űzi el, a feszültség oldásában sokat segíthet egy szakavatott masszőr kéz.

Fél áron fürdőzhetünk február végén

Lesz olyan fürdő, ahol az egész napos belépőjegy és a masszázs jegy kerül majd feleannyiba, máshol a 10 alkalmas bérletekhez, vagy éppen különleges szauna-szolgáltatásokhoz juthatunk fél pénzen. Mutatjuk a helyeket, hol spórolhat a legtöbbet február 28-án.

A magányos fürdőzés varázsa

Szénsavas fürdő, elektromos kádfürdő, galvánfürdő, oxigénes kádfürdő, váltófürdő. A termálfürdők szinte mindenütt kínálnak kádfürdős szolgáltatást. Sokszor csak végigfut a szemünk a szolgáltatások között a kádas részen, de valójában nem tudjuk, mit takar.