Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Agóra Tudományos Élményközpont

Debrecen
További információ
A Debrecenben épült Agóra Élményközpontban tudományos érdekességekkel ismerkedhetünk meg, valamint különleges eszközök és látványos kísérletek szemlélői lehetünk. A több mint 40 tudományos játék, illetve interaktív eszközök kipróbálása mindenki számára érthetővé és érdekessé teszi a tudományos ismereteket. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 1400 - 2500

Jelleg: Tudomány

Fedett


A háromszintes modern épületben bepillantást nyerhetünk a különböző tudományágak mint fizika, kémia, orvosbiológia, hidrobiológia és környezettudomány világába. A csillagdában az égi jelenségeket tanulmányozhatjuk. A különböző játékok során próbára tehető a bátorságunk és a reflexeink, logikai készségünket tesztelhetjük az ördöglakattal és az absztrakt társasjátékokkal. A mágneses ágyúval kipróbálhatjuk a célzóképességünket, továbbá találkozhatunk gyorsulás- és erőmérővel, illetve Tükörlabirintussal is.
A Debreceni Egyetem Botanikus Kertjében létrehozott komplexum életre szóló élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Elsődleges célja azonban az, hogy már gyermekkorban felkeltse az érdeklődést a tudományok iránt, játékkal és szórakozással ötvözve segítse megalapozni és elmélyíteni a szükséges tudást, ezáltal remek programlehetőség iskolai csoportoknak.
Az Agóra Élményközpont pénteken, szombaton és vasárnap tart nyitva, megközelíteni a Móricz Zsigmond körút felől lehetséges. 3 éves kor alatt a belépés ingyenes, a teljes árú belépőjegy mellett a gyerekek, diákok, pedagógusok, nyugdíjasok és a családdal érkezők kedvezményes jegy vásárlására jogosultak. Kedvezményt biztosítanak továbbá a HungaryCard, a Főnix és Debrecen kártyával rendelkezők, valamint a Debreceni Egyetem hallgatói az UniPass kártya felmutatásával. A belépőjegy ára magában foglalja a Botanikus Kertbe szóló belépő árát is. Bővebb információért kattintson ide!
Az élményközpont születésnapi zsúrok helyszínéül is szolgálhat. Ha szeretnénk gyermekünk születésnapját emlékezetessé tenni, érdemes felkeresni a helyszínt bővebb információért, illetve időpontfoglalásért. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Debrecen látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...