Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Balázs Lovastanya

Kiskunhalas
További információ
A Balázs Lovastanya Kiskunhalas városközpontjától 4 kilométerre található. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Jelleg: Állatkert, állatpark

Szabadtéri


A tanya alkalmas családi rendezvények, munkahelyi összejövetelek, értekezletek, egyéb bulik megtartására. Az itt található Ambiente Rendezvényközpont nyugodt impozáns természetközeli környezetben finom ételekkel, ételkülönlegeségekkel és barátságos kiszolgálással várja a vendégeket. 

 

Maximálisan 70 főt tudnak vendégül látni az 50 fős nagyteremben és a 20 fős kisteremben. A két terem összenyitható és átjárható. A kisterem nagy kandallójával kellemes hangulatot varázsol az összejöveteleknek. A vidéki vendégek elszállásolására külön faházak és szobák állnak rendelkezésre maximum 15 főig. A rendezvények jellege lehet exkluzív nyakkendős, ill. farmeres tornacipős is. Lehetséges csak a tanyát bérelni, de teljes all-inclusive ellátás, illetve a kettő kombinációja is rendelhető.

 

Közeli fürdő

 

Az évben nyitva tartó kiskunhalasi fürdő és strand sport, wellness és gyógyszolgáltatásokat is kínál vendégeinek. A Halasthermálban minden korosztály igényeire odafigyelnek. A komplexum fedett és nyitott úszómedencékkel, nyitott termálmedencékkel és gyermekmedencékkel is rendelkezik. Mindemellett különféle wellness, szépségápolási és gyógyszolgáltatások várják a vendégeket. A kültéri részen éterem és büfé is található.

 Fürdők
Halasthermál