Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Bástya Cukrászda

Hajdúszoboszló
További információ

A hajdúszoboszlói Bástya Cukrászda egész évben frissen készült, házias jellegű süteményekkel várja a vendégeket.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1 óránál kevesebb

Fedett


A cukrászda süteményei természetes alapanyagokból készülnek. Az egyedi, kézműves sütemények rendkívül sok gyümölcs felhasználásával készülnek, tartósítószert nem tartalmaznak.

 

A vendégek mindig a megszokott ízeket kapják, de újdonságok is felfedezhetők. A cukrászda igyekszik megőrizni a sütemények készítésekor a hagyományos ízeket is. 

 

A helyben fogyasztható sütemények mellett vállajuk esküvői torták és egyedi formatortákszületésnapi torták elkészítését is.

 

 

Megközelítés

A cukrászda Hajdúszoboszlón, a Jókai sor 13. alatt található. 

 

Közeli fürdő

 

A cukrászdától mindössze 1 km-re található hajdúszoboszlói fürdőben gyógyfürdő, termálfürdő, strand, aquapark, élményfürdő, prémium zóna és uszoda elégíti ki a vendégek különböző igényeit. A gyógyfürdő részlegen a három gyógyvizes medencéje mellett négy nyitott látványmedence áll a vendégek rendelkezésére. Az Aqua-Palace húsz medencéje között exkluzív élménymedencék is találhatók, melyek különböző korokat és helyszíneket idéznek meg, ilyen a trópusi fürdő, a jégbarlang fürdő, a mozi fürdő, a Pávai termálfürdő, a Gangesz fürdő, a Római fürdő, a tengeri fürdő és a barlangfürdő.  A strandon tizenhárom különböző élmény-, úszó-, hullám-, pezsgő- és gyermek medence közül minden korosztály kedvére választhat.