Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Bogár-tanya

Szekszárd
További információ
A Bogár-tanya Sárközt bemutató néprajzi magángyűjteménye két népi műemlék jellegű épületben kapott helyet Szekszárd-Szőlőhegyen.
A Bogár-tanyán meg lehet tekinteni a nyitott kéményes konyhát, a sárközi tisztaszobát, a gazdasági élet tárgyait. A présházban és a pincében a szőlőfeldolgozás eszközei láthatók. A bemutatott tárgyak nagy része 100-150 éves.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Szekszárd látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Szekszárdi borvidék
A Szekszárdi borvidék múltja egészen a kelta időkig vezethető vissza. Egyik különlegessége, hogy Eger mellett ezen a borvidéken alkalmazható a Bikavér megnevezés.
Részletek

Wosinsky Mór Megyei Múzeum
A szekszárdi Wosinsky Mór Megyei Múzeumot a névadó alapította hazai és külföldi expedícióin összegyűjtött - főként régészeti - anyagainak bemutatására.
Részletek

Irodalom Háza - Mészöly Miklós Emlékház
A szekszárdi Irodalom Háza - Mészöly Miklós Emlékház alapjait Mészöly Miklós budapesti lakásának berendezési tárgyai és könyvtára teremtették meg.
Részletek

Szekszárdi Babits Mihály Emlékház
A szekszárdi Babits Mihály Emlékház, azaz a Kelemen-ház 1780 körül épült copfstílusban és ma is eredeti állapotában áll. 
Részletek

Baka múzeum
A szekszárdi Baka múzeum tárlata segít emlékezni azoknak, akik átélték a XX. század háborúit. 
Részletek