Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Csetényi park

Kiskunhalas
További információ
A Csetényi park területe a várost egykor körül ölelő mocsárvilág maradványa, mely ma is fontos vizes élőhely, ökológiai folyosó része. A pihenőpark turisztikai célokat szolgál, kedvelt kirándulóhely.
 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Jelleg: Aktív időtöltés, Állatkert, állatpark, Természeti látnivaló

Szabadtéri


A park területén számos védett madárfaj fészkel, kétéltűeknek kedvelt ivóhelye. 2016-ban a záportározók kezelése érdekében a területre vízi bivalyokat telepítettek, továbbá a park területén több pihenőhelyet alakítottak ki. 2020-ban a város történetének eddigi legnagyobb turisztikai fejlesztése indult el a Csetényi Parkban. A park komplex turisztikai fejlesztésében megvalósul kun kalandpark- és kötélpálya, kun játszótér, íjászpálya, kun tábor és hagyományőrző játéktér (jurta), madármegfigyelő sétány, csónakázó tó, csipkelabirintus, csipkesétány és hintaágy-park, szabadtéri fitnesspark, nordic walking és az attrakciókat összekötő sétányok. A parkban egy kilátóépület is épül étteremmel és ajándékbolttal, valamint a központi részen kap helyet a látogatóközpont számos funkcióval. A fejlesztés várhatóan 2021 nyarán átadásra fog kerülni.

 

Közeli fürdő

 

Az évben nyitva tartó kiskunhalasi fürdő és strand sport, wellness és gyógyszolgáltatásokat is kínál vendégeinek. A Halasthermálban minden korosztály igényeire odafigyelnek. A komplexum fedett és nyitott úszómedencékkel, nyitott termálmedencékkel és gyermekmedencékkel is rendelkezik. Ezek mellett különféle wellness-, szépségápolási-, és gyógyszolgáltatások várják a vendégeket. A kültéri részen éterem és büfé is található.

 Fürdők
Halasthermál