Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Csillagvizsgáló

Kiskunhalas
További információ
A csillagászat iránt érdeklődőket várja a B&B Csillagvizsgáló Kiskunhalason.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Jelleg: Tudomány

Szabadtéri


A csillagvizsgáló 1983 vége óta nyújt lehetőséget az égbolt csodáival való találkozásra a látogatók számára. A csillagvizsgáló működéséhez a bemutatásokon, ismeretterjesztésen kívül jelentős rendezvények kapcsolódnak, mint például az évente megrendezésre kerülő Csillagászati Napok. A csillagvizsgáló 1995 óta alapító tagként kapcsolódik a SOLARIS Napfizikai és Orvosbilógiai Alapítvány kutatómunkájához. 
A csillagvizsgálóban péntekenként derült ég esetén távcsöves bemutatót tartanak. Nyitvatartás minden pénteken 19.30-tól 23 óráig.

Közeli fürdő

Az évben nyitva tartó kiskunhalasi fürdő és strand sport, wellness és gyógyszolgáltatásokat is kínál vendégeinek. A Halasthermálban minden korosztály igényeire odafigyelnek. A komplexum fedett és nyitott úszómedencékkel, nyitott termálmedencékkel és gyermekmedencékkel is rendelkezik. Ezek mellett különféle wellness-, szépségápolási-, és gyógyszolgáltatások várják a vendégeket. A kültéri részen éterem és büfé is található.

 

 Fürdők
Halasthermál