Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Duna Múzeum

Esztergom
További információ
Esztergom belvárosának szívében álló gyönyörű épületben kapott helyet a családbarát Duna Múzeum interaktív kiállításaival.
A múzeum játékosan mutatja be a hazai vizekkel kapcsolatos tudnivalókat. A bejáratnál egy emeletes aquamobillal fogad minket, de a kicsik kedvence nem ez, hanem a hatalmas vízi terepasztal, ahol a fizikai törvényszerűségekkel ismerkedhetnek meg közelebbről. Természetesen az élővilág sem marad ki a repertoárból, az ezt bemutató diorámákat szakszerű vezetés kíséri. A következő teremben helikopterbe ülhetünk, hogy a magasba emelkedve figyeljük meg, mit is jelent egy pusztító árvíz. A látogatókat ezen kívül egy térképterem, valamint egy szennyvízcsatorna és hazánk legrégebbi fürdőszobája várja.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Esztergom látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...Közeli látnivalók
Mala-forrásalagút
A Mala-forrásalagút Esztergom látogatható járatrendszere hévíz városrész és a Fürdő Szálló alatt. 
Részletek

Esztergomi Vár
Az Esztergomi Vár a Duna jobb partján emelkedő, több mint ötven méter magas, szakadékos oldalfalakkal határolt magaslaton áll az óvárosban, a Várhegyen. 
Részletek

Prímási palota
A prímási palota Esztergom egyik meghatározó épülete, a palota neoreneszánsz stílusban az esztergomi érsek rezidenciájának készült.
Részletek

Esztergomi Babits Mihály Emlékház
Babits Mihály 1924-ben vásárolta meg a kis, tornácos, esztergomi kerti házat amelyben ma a Babits Mihály Emlékház működik.
Részletek

Esztergomi Bazilika
A Várhegyen található a Bazilika, Esztergom legnevezetesebb épülete, egyben a város jelképe. 
Részletek