Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Dunakaland Kalandpark

Göd
További információ
A Dunakaland Kalandpark Budapest közelében, Gödön, a Dunakanyarban található, amely gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt izgalmas és biztonságos szórakozást kínál.

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 2500 - 3000

Jelleg: Aktív időtöltés, Kaland

Szabadtéri


A kalandpark fő eleme a kötélpálya, melyet a kalandparknak otthont adó Dunapart Nyaralóházak 2,5 hektáros ősfás parkjában, százéves faóriások törzsére és oszlopokra telepítettek. A gyermek, junior és felnőtt vendégek részére testmagasságnak megfelelően három különböző pályarendszert alakítottak ki, így mindhárom korosztály megtalálja a számára biztonságosan teljesíthető, de megfelelő kihívást biztosító kötélpályát. A pálya bejárása során páratlan kilátás nyílik a Pilisre, és a szinte a lábunk alatt hömpölygő Dunára.
A Gödön található kalandpark kiváló helyszín egy vagy többnapos osztálykirándulások, csapatépítő programok, valamint leány- és legénybúcsú szervezéséhez. 
A kalandpark árairól és a környék programlehetőségeiről ide kattintva tudhat meg többet. 
A Dunakaland Kalandpark Gödön, a Jósika utca 14. szám alatt található. 

Közeli fürdő

A gödi fürdőben az egész évben nyitva tartó, fővároshoz közeli strandon, három medence várja vendégeket. A meleg vizű termálmedence 34-36 ​oC-on üzemel, mérete 25 m. A strandmedence szintén 25 m-es, a víz hőmérséklete 26-28​​ oC-os. A gyermekmedence idényszerűen üzemel. Hatszemélyes, zuhanyzóval és pihenő előtérrel ellátott hagyományos finn szauna is helyet kapott a strandon, amit legfeljebb 6 fő használhat egyidejűleg.