Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Egerszalóki tó

Egerszalók
További információ
Az Egerszalóki tó remek kikapcsolódási célpont a horgászat szerelmeseinek és a természetkedvelőknek.
A horgászok körében egerszalóki horgásztóként ismert Laska-völgyi víztározó nemcsak a horgászat szerelmeseit, hanem a természetben kikapcsolódni vágyókat is hívogatja. A kialakításának hátterében egyébként nem a kikapcsolódási lehetőség megteremtése állt, hanem a Laskó-patak lefolyásának szabályozása, valamint az árvízmentés. A terület eredetileg mezőgazdasági művelés alatt állt, így a helyenként víz alatt álló bokrok és fák kiváló életteret biztosítanak a halaknak. A tóból akár több méteres pontyokat is foghatunk, e mellett igen tekintélyes a környék madárvilága: a több mint 200 fajból mintegy 170 védett, a többi pedig fokozottan védett.Fürdőajánló
Szállásajánló

Thermal Park Egerszalók****

Egerszalók
Fürdő a közelben: Saliris Resort Gyógy és Wellness Fürdő
wellnesswellness
állatbarátállatbarát
természetközelitermészetközeli
Közeli látnivalók
Egerszalóki szőlő és bor
Egerszalókon csodálatos, riolittufába vájt pincék várják a borkedvelőket.
Részletek

Egerszalóki barlanglakások
Az Egerszalóki Barlanglakásokban kialakított skanzen a helytörténet építészeti emlékeként kínál izgalmas közösségi színteret.
Részletek

Egerszalóki sódomb
Egerszalók igazi nevezetessége a község déli részén, a föld mélyéből feltörő hévízforrás és a víz által formált sódomb.
Részletek

Egri bazilika
Eger látnivalói között jelentős helyet tölt be Magyarország második legnagyobb bazilikája, a klasszicista stílusú Egri bazilika.
Részletek

Város a város alatt
Az Egri bazilika főbejáratához vezető lépcsősor mellett nyílik a Város a város alatt kiállítóhely, a török hódoltság alatt épült egykori érseki pincerendszer bejárata. 
Részletek

Programajánló