Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Ezer Év Parkja

Mórahalom
További információ
A mórahalmi Ezer Év Parkjában a látogatók a szabad ég alatt csodálhatják meg Magyarország kincseit 1:25-ös arányban. A kiállítóhely 48 hazai műemléket sorakoztat fel. Felejthetetlen kikapcsolódásban lehet részünk akár családdal, barátokkal, munkatársakkal. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1-2 óra

Kb. ennyibe kerül egy főre: 1000 - 1500

Jelleg: Aktív időtöltés


Az Ezer Év Parkja 2000 hektáros területen helyezkedik el, 48 műemléke között várak, kastélyok, templomok, paloták találhatók, az Országházat is szemügyre vehető, valamint a Duna, a Tisza folyását és a Balatont is megcsodálható. 
A helyszínen állandó és időszaki kiállításokat is tartanak a látogatóknak, akik ezt egyénileg, valamint kurátori vezetéssel is megtekinthetik. Időutazáson is részt vehetünk, ha a korhű ruhák és lovagköpenyek segítségével lovagok, vitézek vagy épp hercegnők bőrébe bújunk. Izgalmas és remek időtöltés kicsiknek és nagyoknak is. 
A park alkalmas egy interaktív iskolai tanóra megtartására, valamint helyszíne lehet egy feledhetetlen osztálykirándulásnak is. A látogatók szituációs játékokban élhetik át az adott kor szépségeit, érdekességeit. Lehetőség van múzeumpedagógus által tartott szakvezetésen, ahol a régmúlt idők történetét ismerhetjük meg. Témavezető füzet is rendelkezésre áll, amely mindegyikéhez gyermek és felnőtt kvíz is tartozik a szórakozás kedvéért. 
Az Ezer Év Parkját Mórahalmon, a Móradomb körúton találjuk, táblákkal jelzik a helyszínt. Bővebb információt a parkról itt találunk. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Mórahalom látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...