Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Mórahalom - Gyógyhely

Programok


november. 18.
IV. Dél-alföldi Rotary Jótékonysági Futónap

Mórahalom
Fuss barátsággal, segíts szeretettel! A rendezvény célja a futás, az egészséges életmód népszerűsítése, és az egyesület céljainak pénzügyi támogatása.
 
november. 25.
IV. Pálinka- és Párlatverseny, Tepertő Fesztivál

Mórahalom
Idén negyedik alkalommal rendezik meg a Pálinka- és Párlatverseny, Tepertő Fesztivált Mórahalmon, november 25-én. A programra szeretettel várják mind a pálinka, mind pedig a tepertő kedvelőit.
november. 26.
Adventi Gyertyagyújtás

Mórahalom
A mórahalmi Szentháromság téren hagyományos városi adventi gyertyagyújtással, kaláccsal és forró teával várják a vendégeket.
december. 03.
András napi disznóvágás

Mórahalom
Egy hagyományos disznóvágás hangulatát élhetik meg azok, akik ezen a napon összegyűlnek Mórahalmon, emellett elleshetik a hagyományos disznótoros ételek készítését, és este a nap zárásaként meg is kóstolhatják azokat.
Témába vág

Ezekben a medencékben télen is szabad ég alatt úszhatunk

Egyre többen vállalkoznak a szabadtéri úszásra a hideg évszakban is, hiszen a víz és a friss levegő együttes hatása csodákra képes. Ha még nem tették, idén mindenképpen próbálják ki a télen is üzemelő szabadtéri úszómedencék egyikét.

Termálfürdős programok: filmcsillagok napja, családi csobbanások, éjszakai fürdőpartik

A Hagymatikumban filmzenéké a főszerep, Gyopárosfürdőn matrac-rallytól a mézeskalács díszítésig minden jóval várják a családokat. A kicsikre Gyulán és Zalakaroson számítanak, az Aquaworld és a Kecskeméti Fürdő pedig a nagyobbak számára készül bulival.

A termálon túl: amit Zalakaroson látni kell

Zalakaros nem véletlenül Magyarország egyik legnépszerűbb fürdővárosa, a helyi víz gyógyulást hozhat a reumatikus, csontrendszeri vagy ízületi betegségekben szenvedőknek és felüdülést a pihenni és lazítani vágyóknak.