Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Mórahalom - Gyógyhely

Látnivalók és információk

Programok


június. 30.
Tied a világ! - zenés darab

Mórahalom
Az Illés zenekar előtt tisztelgő darabot a kecskeméti színház társulatának előadásában láthatják a nézők a mórahalmi Patkó Lovas Színházban.
július. 01.
Boban Markovic koncert

Mórahalom
Július elsején igazi szerb hangulat várja a közönséget a Futó Dobó Lovasközpontban. A Boban Markovic Orkestar garancia a vérpezsdítő bulihangulatra.
július. 07. - július. 09.
XIV. Homokháti Sokadalom

Mórahalom
A Térség fesztiválja egy hétvégén keresztül kínál kulturális, művészeti, művelődési és szórakoztató programokat a vendégeknek. A fesztivál egyidejűleg több művészeti ág bemutatkozására ad lehetőséget, a színvonalas kulturális és hagyományőrző programok mellett családi programok, kézműves foglalkozások, kiállítások várják az érdeklődőket. A hétvégi estéken könnyűzenei koncertek és hajnalig tartó utcabál gondoskodik a jó hangulatról.
Témába vág

Strandon a gyerekkel - így lehet felhőtlen az öröm

Összegyűjtöttünk a legfontosabb dolgokat, mire kell figyelni, ha gyerekkel megyünk a strandra.

A Mecsek mesés lankái között bújik meg a díjnyertes fürdő

A Helyiek Kedvenc Fürdője. Ezzel a címmel büszkélkedhet tavaly óta az Orfű Aquapark, hiszen a 2016-os Az Év Fürdője versenyben megnyerte kategóriáját. Körülnéztünk Orfűn, miért is lehet olyan népszerű (nem csak) a helyiek körében.

Megérkezett a nyár a fürdőkbe: strandparty, habparty, éjszakai fürdőzések

A nyári strandszezon beköszöntével a fürdők is nagyszerű programokkal készülnek. Mutatjuk, hol szórakozhatnak a legjobban a kicsik és nagyok a héten.