Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Mórahalom Gyógyhely

Látnivalók és információk

Programok


szeptember. 07.
Szezonzáró Rádió88 Strandparty

Mórahalom
Fergeteges szezonzáró strandpartival búcsúztathatják a nyarat a vendégek a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben, a 2018-as Év Fürdőjében. Vetélkedők, játékok, strandzenék, koktélok és értékes nyeremények is lesznek!
október. 03. - október. 04.
Szaunázók hétvégéje Mórahalmon

Mórahalom
A szaunázók hétvégéjén két napon keresztül mutatja be a szaunázás fortélyait a Mórahalmi Fürdő, szaunamestereinek közreműködésével. A vendégek előzetes regisztrációt követően ingyenes szaunaprogramokon is részt vehetnek, sőt bekapcsolódhatnak az országos szauna szezonnyitó programba is.
október. 09.
Magyar Fürdőkultúra Napja Mórahalmon

Mórahalom
A Szent Erzsébet Gyógyfürdőben hosszabbított nyitva tartás, gyermekfoglalkozások, aqua dance és szauna felöntések is várják a vendégeket a Magyar Fürdőkultúra Napján.
október. 31.
Gyermekfürdő Születésnap Mórahalmon

Mórahalom
A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő októberben ünnepli a Fedett Gyermekfürdő születésnapját, a szauna felöntések és a gyermekprogramok mellett értékes nyereményekre is számíthatunk!
november. 23.
Mórahalmi Pálinkaverseny és Tepertőfesztivál

Mórahalom
Idén is várják Mórahalmon a pálinka és a tepertő kedvelőit. A kóstolókat vásár és jó hangulat színesíti.
július. 01. - július. 03.
Homokháti Sokadalom

Mórahalom
Koncertek, műsorok, felvonulások, kóstolók, rétesudvar, interaktív népi játszópark, kézműveskedés, tűzijáték és még sok más várja a Homokháti Sokadalom látogatóit Mórahalmon.
július. 19.
Csobbanj Európával Mórahalmon

Mórahalom
A Csobbanj Európával rendezvény megérkezett az Év Fürdőjének választott Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, melynek célja, hogy az európai uniós állampolgárság adta lehetőségekről (utazás, továbbtanulás, munkavállalás, pályázatok), az Európai Uniót érintő aktualitásokról ingyenesen és kötetlen formában nyújtson tájékoztatást a strandolóknak.
július. 21.
Kánikula Strandparty Mórahalmon

Mórahalom
Zenés, családi játékokkal érkezik a Kánikula Strandparty a 2018-as Év Fürdőjében, Mórahalmon, ahol ügyességi feladatok színesítik az egész napos strandolást.