Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Mórahalom - Gyógyhely

Programok


október. 21.
Bosziszombat

Mórahalom
Idén is lesz boszorkányszombat Mórahalmon a Tóth Menyhért Városi Könyvtárban, ahol szívesen látják az otthon elkészült tököket egy szépségversenyre, sőt lehet hozni tökös sütiket, és be is lehet öltözni igazi boszorkánynak!
október. 21.
III. Homokháti Szakajtó

Mórahalom
Népies hangulat, natúr kozmetikumok, termelői paprika, fürjtojás, szőttesek, gyógynövény szörpök, kézműves lekvárok, zöldségpástétomok, sajtkülönlegességek, egyedi ékszerek, textiljátékok, házi húskészítmények, méz és gyümölcsborok várják az érdeklődőket a Városi Piaccsarnokban.
október. 28.
Gyermekfürdő születésnapi Halloween party

Mórahalom
A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő színes programokkal ünnepli Gyermekfürdőjének és szaunavilágának 7. születésnapját. Halloween-i gyermekfoglalkozások, születésnapi torta, Aqua Dance, szaunaszeánszok, élő kívánságműsor, tök szépségverseny is várja az egész családot!
október. 28.
II. Forraltborfőző-verseny

Mórahalom
Ismét megrendezik Mórahalmon a Forraltborfőző-versenyt, ahol a forraltborok kóstolása mellett népi játszóház, kézműves termékek vására, forró tea, büfé, kürtős kalács és zene is gondoskodik a jókedvről és hangulatról!
november. 18. - október. 18.
IV. Dél-alföldi Rotary Jótékonysági Futónap

Mórahalom
Fuss barátsággal, segíts szeretettel! A rendezvény célja a futás, az egészséges életmód népszerűsítése, és az egyesület céljainak pénzügyi támogatása.
 
november. 25.
IV. Pálinka- és Párlatverseny, Tepertő Fesztivál

Mórahalom
Idén negyedik alkalommal rendezik meg a Pálinka- és Párlatverseny, Tepertő Fesztivált Mórahalmon, november 25-én. A programra szeretettel várják mind a pálinka, mind pedig a tepertő kedvelőit.
november. 26.
Adventi Gyertyagyújtás

Mórahalom
A mórahalmi Szentháromság téren hagyományos városi adventi gyertyagyújtással, kaláccsal és forró teával várják a vendégeket.
december. 03.
András napi disznóvágás

Mórahalom
Egy hagyományos disznóvágás hangulatát élhetik meg azok, akik ezen a napon összegyűlnek Mórahalmon, emellett elleshetik a hagyományos disznótoros ételek készítését, és este a nap zárásaként meg is kóstolhatják azokat.
Témába vág

Miért hasznos a masszázs?

Egy jó masszázs fellazítja a feszes, görcsös izmokat, megszünteti a fájdalmat, segít oldani a stresszt és a mozgást is jól kiegészíti. A krónikus mozgásszervi betegségek esetén általában a terápia része. Vannak esetek azonban, amikor nem ajánlott.

Hat forró fürdő a világ körül

Aki föld körüli „álom-utazását” szívesen kötné össze a legforróbb és legmenőbb természetes termálfürdők felkeresésével, annak máris itt az útvonalterv, a világ egyedülálló fürdőhelyeivel.

Betyáros kaland a Mátrában: a tökéletes őszi szünet

Mire elérkezik az őszi szünet, a gyerekek már elcsigázva indulnak reggelente a suliba, és szülőknek is távoli a nyári vakáció. Egy családi pihenésnek ilyenkor többszörös feltöltő ereje lehet. Ismerünk egy helyet hozzá, ahol egyszerre vadregényes és kalandos élmények várhatnak ránk.