Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Fordított ház - Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló
További információ
Nem mindennapi épületet tekinthetnek meg azok, akik ellátogatnak a hajdúszoboszlói fordított házba. Megtapasztalható, hogy milyen érzés a plafonon járni, a fej felett pedig egy átlag lakás berendezési tárgyai lógnak. Igazán szédítő élmény! 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok, Szeniorok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 1 óránál kevesebb

Kb. ennyibe kerül egy főre: 1000 - 1500

Jelleg: Aktív időtöltés

Fedett


Az első fordított ház Lengyelországban épült, egy lengyel származású vállalkozó, Daniel Czapiewski ötlete alapján. Magyarországon jelenleg Siófokon és Hajdúszoboszlón van lehetőségünk megtekinteni ezt a különleges látványosságot. 
A hajdúszoboszlói házba beérve egyből a tetőtérben találjuk magunkat, ahol egy hálószoba és egy gyerekszoba van berendezve, ha pedig a csigalépcsőn felmegyünk, akkor a földszintre érkezünk. Természetesen minden a feje tetején áll. A felfordult házikóban könnyen összezavarodhatunk, igénybe veszi az egyensúlyérzékünket is, enyhén meg is szédülhetünk. A különleges látvány azonban olyan élményt nyújt, hogy egyszer mindenképpen érdemes ide ellátogatni, remek program a kisgyerekes családoknak is.
Megközelítés: A Fordított ház Hajdúszoboszlón, a Gábor Áron utca 53 szám alatt, a Kastélypanzió mellett, a Platán Garden Restaurant parkolójával szemben található. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Hajdúszoboszló látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...