Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Futó-Dobó Lovasközpont

Mórahalom
További információ
A Futó-Dobó Lovasközpont egész évben várja a tanulni vágyó bölcsődéseket, óvodásokat, iskolásokat és felnőtteket egyaránt. A lovasközpontban a lovagláson kívül lehetőség nyílik lovaskocsizásra, túralovaglásra és terápiás lovagoltatásra is. 

Nekik ajánljuk: Családok, Fiatalok

Nagyjából ennyi időre biztosít elfoglaltságot: 2-4 óra

Jelleg: Aktív időtöltés

Fedett + Szabadtéri


A klub fő feladata a fiatal tehetséges felkutatása. Aktívan részt vesznek az utánpótlás nevelésében, felkészítenek rajtengedély vizsgára és gyermek ügyességire. Fedeles lovardával, díjugrató pályával, díjugrató edzőpályával, illetve a Nemzeti Vágtára alkalmas galopp pályával rendelkeznek. 2014 óta rendelkezésre áll a fogathajtó versenypálya és a melegítő pálya is. 2014 szeptemberétől lehetőség van 3 éves szakmunkásképzés keretein belül lótenyésztő és túravezetői szakmák képzésének elvégzésére is. 
A Futó-Dobó Lovascentrum a gyerekek részére szervezett táborban a résztvevők mindent megtanulhatnak a lovak életéről. A táborban szó esik a lovak anatómiájáról, szerszámozásról, etetés-itatásról, trágyázásról, fürdetésükről, emellett természetesen póni lovagláson is részt vehetnek, valamint kézműves foglalkozásokat is tartanak. 
A lovascentrumot Mórahalmon, az Ezer Év Parkja közelében, az István király úton találjuk. A helyszínt táblákkal jelzik. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Mórahalom látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...