Quantcast

Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpont - Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár
További információ
A FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpont fő célja egy állandó, de folyamatosan megújuló interaktív természettudományi kiállítás létrehozása, amelynek egyik része Mosonmagyaróvárhoz, a Szigetközhöz és a Dunához kötődik. 
A 2012-ben megnyílt élményközpontban tett látogatásunk során négy szint vár ránk, ezeken végighaladva olyan természeti jelenségekhez kerülhetünk közel, amelyekért egyébként be kellene utaznunk a Földet. A víz szinten áramlatokkal, vízfolyással, hajózással, illetve vizes élőhelyekkel találkozhatunk; a föld szinten játékosan ismerhetjük meg a fizika alaptörvényeit; a levegő szinten pedig a légkörrel, időjárással kapcsolatos jelenségeket, a szélerőművek működését teszik érthetőbbé. Az utolsó rész a tűz szintje, ahol az optikai érdekességek mellett a mobilplanetáriumban egy űrbeli utazáson vehetünk részt – virtuálisan.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Mosonmagyaróvár látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...